Raynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edina

Forrás: Red Lemon Media -
betegség Kulcsár Edina Csuti Raynaud-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edina, betegségéről most beszélt először.

Az elmúlt időszakban több egészségügyi problémával kellett szembenéznie Kulcsár Edinának, nemrég kiderült, hogy újabb csomót találtak a mellében, az Ázsia Expressz során 10 kilót szedett magára, és most kiderült, még egy baj nehezíti az életét: Raynaud-szindrómában szenved. A betegség azt jelenti, hogy időnként, főleg a hideg időjárás következtében kifehérednek a végtagjai.

A szépség a Hot! magazinnak elárulta, hogy ez a probléma nem akadályozza meg abban, hogy igazán élvezze az életet, decemberben például Ausztriában síeltek párjával, Csutival.

Küzdök a betegségem ellen, de attól még élvezem az életet. És ahhoz képest, hogy tavaly volt olyan nap, amikor négyszer-ötször is elfehéredtek az ujjaim, idén sokkal jobb a helyzet. Mindig van nálam kézmelegítő" – nyilatkozta a lapnak Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina Raynaud-szindrómában szenved "Forrás: Red Lemon Media "
Titokban összeházasodott párjával Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-titokban-osszehazasodott-parjaval-ricky-martin-jwan-josef.htmlImmár hivatalos: Ricky Martin összeházasodott szerelmével, Jwan Joseffel. A pár több mint másfél éve jött össze és tavaly novemberben jegyezte el egymást. TV + Sztárok--Vajna Timi belefáradt: a Facebook oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20180111-vajna-timi-belefaradt-a-facebook-oldalan-fakadt-ki.htmlIsmét a Maldív-szigetekről posztolt Vajna Timi, ám fotójához most egy meglepő szöveget írt. Állítja, az utóbbi időben nem volt rá oka, hogy túl sokat mosolyogjon. TV + Sztárok--Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigoSzexi fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-szexi-fotot-posztolt-peter-szabo-szilvia-instagram.htmlIsmét megmutatta szexi oldalát Péter Szabó Szilvi, a sztáranyuka Instagramon kápráztatta el követőit. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoCsaknem pucér fotót mutatott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-csaknem-pucer-fotot-mutatott-gaspar-gyozo-instagram.htmlVicces fotót osztott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, a vita a kommentelői között most arról folyik, vajon tényleg őt ábrázolja-e a kép. TV + SztárokOrigoHatalmasat nőtt Istenes Bence és Csobot Adél kisfia, Nátánhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-hatalmasat-nott-istenes-bence-es-csobot-adel-kisfia-natan.htmlEgy újabb cuki fotót posztolt Nátánról Istenes Bence: a kisfiú plüssfigurájával alszik, és látványosan nagyot nőtt az utóbbi időben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.