daganatos betegségek 100 Folk Celsius tüdőrák Orbán József zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsi nehéz időket él át, de bizakodó. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, az utóbbi időben Orbán Józsi egészsége többször is rakoncátlankodott: tavaly májusban a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikára került, mert nyomást érzett a mellkasában. Az ilyen tüneteket pedig komolyan kell venni, hiszen a zenész szívét már néhány évvel ezelőtt műtötték.

Nehéz időszakon megy keresztül Orbán Józsi Forrás: Facebook/100 Folk Celsius

Tavaly ősszel azonban rosszul lett az utcán, nem sokkal később pedig kiderült, hogy komoly betegséggel küzd: rosszindulatú tüdődaganata van. A hírek szerint már öt kemoterápiás kezelésen van túl, de még sok van hátra a gyógyulásig.

"Egyelőre nem akarok konkrétumot mondani a betegségemről, csak annyit, hogy nem kicsi a baj. Két hónap múlva többet tudok, akkor előrébb leszünk a kezelésekkel. Március 1-jén van a születésnapom, azt már egészségesen szeretném megünnepelni, és az orvosom szerint erre minden remény megvan." - mondta a 100 Folk Celsius énekese, aki csak a kezelések idejére jár be a kórházba, egyébként az otthonában lábadozik.

"Magát a kezelést egyébként jól bírom, ám az, ami utána jön, szörnyű. Olyankor sem az étel, sem az ital nem kell." - írta meg a BEST Magazin.

„Kétfejűnek" csúfolják ezt a 71 éves férfit, és ezt a pár hetes kislánythttp://www.life.hu/drlife/20171112--ketfejunek-csufoljak-ezt-a-71-eves-ferfit.htmlEgy 71 éves és egy hónapos kislány egy rejtélyes daganattól szenved. A férfinak a füle mögött található a hatalmas tumor, a csecsemőnek pedig az arcán. Két sors, azonos betegség, amely iszonyatos fájdalommal jár. Dr. LifeOrigoSúlyos műtét vár Stohl Andrásrahttp://www.life.hu/drlife/20180111-sulyos-mutet-var-stohl-andrasra-serv.htmlSérvvel műtik Stohl Andrást, emiatt néhány színházi előadást is elmarad. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoBélgázokat vizsgálja egy új kapszula, a szellentésre is megoldást jelenthethttp://www.life.hu/drlife/20180111-belgazokat-vizsgalja-egy-uj-kapszula-a-szellentesre-is-megoldast-jelenthet.htmlEgy új intelligens kapszulát fejlesztettek ki kutatók, amely diagnosztizálja a különböző bélbetegségeket, az eredményeket pedig azonnal elküldi a mobiltelefonunkra. Ezzel az eljárással véget érhet a fájdalmas végbéltükrözések kora. Dr. LifeOrigoRaynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20180111-raynaud-szindromaban-szenved-kulcsar-edina.htmlRaynaud-szindrómában szenved Kulcsár Edina, betegségéről most beszélt először. Dr. LifeOrigoCserhalmi György műtéteiről és felépüléséről nyilatkozotthttp://www.life.hu/drlife/20180111-cserhalmi-gyorgy-muteteirol-es-felepuleserol-beszelt.htmlKüzdelmes időszakot tudhat maga mögött Cserhalmi György, és még nincs teljesen vége. Gerincműtéten esett át a színművész, ami után hosszú rehabilitáció következett, ami mér azóta is tart. Ezekről a küzdelmekről vallott Cserhalmi. Dr. LifeOrigoSúlyos lovasbalesetet szenvedett Sasvári Sándorhttp://www.life.hu/drlife/20180110-sulyos-lovasbalesetet-szenvedett-sasvari-sandor-szinesz.htmlSasvári Sándor megsérült, azonnal kórházba szállították, és meg is műtötték. A színész a Facebookjára posztolt a történtekről. Dr. LifeMTI/Nagy Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.