Neil Diamond bejelentette: Parkinson-kórban szenved, nem ad több koncertet

visszavonulás Parkinson-kór turné Neil Diamond beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem koncertezik többé a Parkinson-kórban szenvedő Neil Diamond. Az énekes betegsége miatt már nem tudja végigcsinálni a fellépéseket.

A 77. születésnapját holnap ünneplő Neil Diamond bejelentette, Parkinson-kórban szenved, a betegsége pedig kihat a munkájára is, ezért nem vállal több fellépést. Az énekes orvosai tanácsára már a tavaszi új-zélandi és ausztráliai koncertjeit sem vállalja, pedig azok karrierje 50. évfordulójára szervezett turnéjának állomásai voltak - írja a BBC.

Őszintén elnézést kérek azoktól, akik megvásárolták a jegyeket és úgy tervezték, részt vesznek a következő showműsorokon" – árulta el szomorúan Neil Diamond, aki hozzátette, a zeneszerzést és a dalok feléneklését továbbra sem hagyja abba, csupán a koncertezést nem vállalja.

Az énekes karrierje során 130 millió lemezt adott el világszerte és az idei Grammy-díjátadón életműdíjjal fogják jutalmazni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.