Befőttesüvegben őrzi kivetetett bordáit az élő Ken baba

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal -
plasztikai műtét bizarr borda Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befőttesüvegben őrzi kivetetett bordáit az élő Ken baba, aki most azt is elárulta, miért döntött a műtét mellett.

Rodrigo Alves élő Ken babaként vált ismertté, miután számtalan plasztikai műtétet vállalt be csak azért, hogy úgy nézhessen ki, mint Barbie-baba párja. A celeb már a bordáit is kivetette – ő volt az első férfi, akin elvégeztek ilyen műtétet.

Három különböző orvost kerestem fel, kettőt Európában, egyet Amerikában és mindhárman azt mondták, csak négy bordámat tudják eltávolítani. A műtétnek köszönhetően most már divatos lehetek, eddig az volt a probléma, hogy 36-os méretű vállaim vannak, de lentebb kicsit vastagabb voltam, ezért nagyobb méretű blézert kellett hordanom." – idézi a Metro a férfi szavait az ITV műsorából.

Rodrigo Alves élő adásban még egy befőttes üveget is mutatott, amelyben a kivett bordáit tárolja.

A meghökentő pillanat után a férfi még hozzátette, nem rajong érte, hogy Ken babaként emlegetik, mert mint mondja, szereti azt, ahogyan kinéz. Bár bevallotta, ez nem jelenti azt, hogy ne vágna bele újabb plasztikai műtétekbe.

Rodrigo Alves elégedett a külsejével Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal
32 évvel fiatalabb párjával vadul csókolózva kapták le Dennis Quaid-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180124-32-evvel-fiatalabb-parjaval-kaptak-le-dennis-quaidet.htmlÚgy tűnik, nem jelent problémát a korkülönbség Dennis Quaid és barátnője számára: a pár a köztük lévő 32 év ellenére is nagyon boldog együtt. TV + Sztárok--Istenes Bence kiakadt: így reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180124-istenes-bence-kiakadt-igy-reagalt-a-kritikakra.htmlReagált Istenes Bence azokra a negatív kommentekre, amelyeket azután kapott követőitől, hogy közzétett családjáról egy pucér, pancsolós fotót. TV + Sztárok--Őszintén vallott válásáról Várkonyi Andrea - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-oszinten-vallott-valasarol-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea azelőtt volt férjnél, hogy összejött Bochkor Gáborral. Egykori párjával összesen 7 évig voltak házasok. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Majahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-kislanyt-hord-a-szive-alatt-enb-maja.htmlTerhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. TV + SztárokOrigo12 évvel fiatalabb pasiba szerelmes Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-12-evvel-fiatalabb-rapperbe-szerelmes-naomi-campbell.htmlA nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával jár a szupermodell Naomi Campbell. A párt nemrég egy buliban látták együtt. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt Cynthia Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-cynthia-dictator.htmlEgy 14 évvel ezelőtti fotót posztol magáról Cynthia Dictator. Rajongói szerint pont úgy néz ki a képen, mint Amy Winehouse egykor. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.