Őszintén vallott fogyásáról a magyar blogger, Kruchio Évi

YouTube fogyás blogger vlog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 8 ezren iratkoztak már fel Kruchio Évi YouTube csatornájára, ahol a Németországban élő lány mindennapjait lehet figyelemmel kísérni. Bár a 28 esztendős blogger küzd a túlsúllyal, rendkívül pozitív a kisugárzása, képes elfogadni önmagát és hasznos tanácsokkal látja el azokkal, akik hasonló cipőben járnak.

Kruchio Évivel a 24.hu készített egy hosszabb interjút, amelyből kiderült, hogy a blogger nemrég egy új sorozatot indított: elmeséli, mit is tanult azon a fogyást elősegítő klinikán, ahol összesen hat hetet töltött. Bár teljes mértékben elfogadja önmagát, az utóbbi időben észrevette, hogy túlsúlya miatt egyre több egészségügyi problémája akadt, ezért eldöntötte, itt az ideje a változásnak. Németországban a társadalombiztosítás keretein belül lehetőséget kapott, hogy részt vegyen egy terápián, ahol megtanulta, mit is jelent a normális táplálkozás és hogyan is éljen egészségesen. A klinikán ehetett cukrot és fehér lisztet is, de csak kis adagokban. A lényeg, hogy arra odafigyeljen, soha ne egye túl magát.

Az adagok, amiket korábban ettem, nem voltak óriásiak, de valamennyivel mindig többet ettem, mint egy normális porció. A legelső pszichoterapeuta, akinél voltam, mondta, hogy nagyon sok túlsúlyos ember nem az XXL méretű adagok miatt lesz kövér, hanem az évek alatt felhalmozódó kicsit többtől. A klinikán sokat tanultam arról, mennyire fontos a rendszeresség is, ezért eszem most például naponta ötször-hatszor, illetve van egy táblázatom, amiben szerepel, hogy szárazon lemérve hány gramm tészta, rizs, burgonya és így tovább számít normális adagnak, és azóta ennek segítségével főzök. Tartósan lefogyni azért nem tudtam, mert nem kezeltem az étkezési zavaromat." - árulta el a portálnak.

A blogger elmesélte azt is, nem volt könnyű a terápia eleje, de amikor látta az első eredményeket, önbizalmat és erőt kapott a folytatáshoz.

A kúra elején szinte folyamatosan az evésre gondoltam, mint ahogy előtte a mindennapjaimban: mikor és mit fogok legközelebb enni, mit fogok főzni. Illetve a telítettségérzetet is elvesztettem az évek alatt, és a klinikán eltöltött első két hétben egy-egy főétkezés után is azt hittem, hogy még éhes vagyok. Viszont ez az éhség a fejemben létezik csak. A második hét vége fele majdnem elsírtam magam ebédnél, mert végre újra éreztem, hogy a testem reagál és azt az üzenetet küldi, hogy jóllakott. Ezt a fejemben lévő hang évekig elnyomta. Mihelyt átéltem az első sikerélményeimet, megkönnyítette az utamat a klinika által képviselt irányelv." - nyilatkozta.

120 kilót adott le a világ legkövérebb gyereke - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180128-120-kilot-adott-le-a-vilag-legkoverebb-gyereke-foto.htmlElképesztő fogyáson van túl a világ legkövérebb gyerekének tartott Arya Permana: a fiú már 120 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Női testépítők álltak modellt egy német fotográfusnak - Galériahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180125-noi-testepitok-alltak-modellt-egy-nemet-fotografusnak.htmlNői testépítőkről készít portréfotókat egy német fotográfus, képeit pedig most nálunk is megnézheted! Ez Zsír!--Tóth Vera őszintén vallott fogyásáról: a színpadon soha nem érdekelt a testemhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180124-toth-vera-oszinten-vallott-fogyasarol-a-szinpadon-soha-nem-erdekelt-a-testem.htmlTóth Vera őszintén vallott fogyásáról. Elárulta, miért vállalta be a gyomorműtétet és milyen érzés volt megszabadulni a pluszkilóitól. Ez Zsír!OrigoSirokai Diána plus size modellről áradozik a külföldi sajtóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180122-sirokai-diana-magyar-plus-size-modellrol-aradozik-a-kulfoldi-sajto.htmlÚjraalkotta Gigi Hadid meztelen reklámfotóját a gyönyörű magyar plus size modell, Sirokai Diána, akire már a külföldi sajtó is felfigyelt. Ez Zsír!OrigoMár 8 kilót adott le Peller Károly, régi nadrágjába szeretne beleférnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180118-mar-8-kilot-adott-le-peller-karoly-regi-nadragjaba-szeretne-beleferni.htmlÚjra diétázik Peller Károly, aki az előző évben egy műtét utáni lábadozás során szedett magára 20 kilót. Ez Zsír!ThinkstockLátványos átalakulás: 4 ruhaméretet fogyott a népszerű tévéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20180110-latvanyos-atalakulas-4-ruhameretet-fogyott-a-nepszeru-teves.html4 ruhaméretet fogyott az ismert brit tévés, Sophie Kassaei, aki most már fehérneműs fotókon is szívesen mutatja meg vékony alakját. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.