Otthonában érte baleset Fodor Zsókát, most először beszélt róla

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
fürdőszoba borda baleset kórház Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában szenvedett balesetet Fodor Zsóka, ám az esetről szinte senkinek nem beszélt. Mint mondja, nem szereti, ha sajnálják.

A Barátok közt egykori sztárja, Fodor Zsóka otthonában szenvedett balesetet: rosszul esett és úgy nekivágódott a mosdó szélének, hogy a bordája is elrepedt. Erről azonban szinte senkinek nem szólt.

Nem híreskedik az ember azzal, hogy olykor egy kissé ügyetlen, és megbotlik a sötétben. A fürdőszobámban történt a baleset, egyszerűen megcsúsztam, mivel nem kapcsoltam fel a világítást" – mesélte a színésznő a hot! magazinnak.

Fodor Zsóka senkinek nem szólt a balesetéről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Fodor Zsóka elárulta, a rendezőket sem szerette volna feleslegesen idegesíteni a színházban és a közönséget sem akarta semmiképp cserben hagyni.

Sohasem szerettem, ha sajnálnak. Annak is örülök, hogy még mindig sok munkám van. Az orvos is megnyugtatott, hogy hat hét elteltével kijelenthetem, hogy meggyógyultam, a fájdalmaim enyhülnek, a lila foltjaim is halványodnak" – nyilatkozta a magazinnak és hozzátette, szerencsére a féléves szűrővizsgálaton bebizonyosodott, hogy teljesen egészséges és fitt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.