Kefir édesanyja perli a könyvtárat az őt ott ért balesete miatt: videó

Forrás: Mokka -
Kefir baleset anya könyvtár per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kefir édesanyja komoly balesetet szenvedett, egy siófoki könyvtár lépcsőjéről esett le. Komoly sérüléseket szenvedett, perre viszik az ügyet.

Kefir édesanyja komoly balesetet szenvedett másfél évvel ezelőtt, amely következtében hosszan tartó rehabilitációs kezelésre szorult. Az énekes korábban már beszámolt a körülményekről: édesanyja 15 métert zuhant, betört a koponyája.

Kefir édesanyja perli a könyvtárat az őt ott ért balesete miatt Forrás: Mokka

„A CT-vizsgálat azt mutatta, hogy elkezdett felszívódni a vér, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség operációra, de ettől még nagyon aggódunk érte. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor az édesanyám egyáltalán nincs képben. Türelmesnek kell lennünk"mondta akkor Kefir, most pedig elárulta, nem hagyják annyiban a dolgot: perre viszik az ügyet. Kefir és édesanyja a Mokka vendégei voltak, ott számoltak be a baleset körülményeiről.

A műmárvány lépcső vizes volt az esőtől, ezért csúszott meg Kefir anyukája.

Az énekes azt állítja, egy járókelő hívott mentőt az anyukájához, aki vérben feküdt a lépcső alján. Kefir azt is állítja, hogy a könyvtárban letagadták, hogy az anyja ott járt, pedig a könyvtárjegyén ott van a pecsét. A per elindult „

nem tudja ellátni azokat a dolgokat, amiket évekkel ezelőtt igen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.