Orosz Barbi megsérült: rázárta a kocsiajtót az ujjára

sérülés Orosz Barbara ujj autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbit apró, de annál fájdalmasabb baleset érte: rázárta a kocsiajtót az ujjára, a fájdalomtól azonnal összerogyott. 

Orosz Barbi 11 napot töltött el Thaiföldön barátnőjével, ahol még egy vad dzsungeltúrán is részt vett, mégsem ott érte sérülés. A nyaralás után, már itthon szenvedett fájdalmas balestet Barbi, melynek körülményeiről a Fem3 Café reggeli műsorában vallott.

Orosz Barbi megsérül Forrás: FEM3

„Egyszerűen nem tudom, hogy hogy hoztam össze. Bezártam az ujjamat az autómba fél percre. Lezuhantam, az autó mellé, nem tudtam felállni, akkora fájdalom volt. Elrepedt az ujjam. Rácsaptam az ajtót, és be is zártam azzal a lendülettel, és az autókulcsom elrepült. És ott fetrengtem egy pocsolyában, zuhogott az eső, alig tudtam felállni" – számolt be a történtekről Barbi, akiről legutóbb kiderült, hogy szakított szerelmével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.