Rábaközi Andrea betegség modell rák méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

A 80-as évek egyik legkedveltebb magyar modelljénél, Rábaközi Andreánál 22 évesen diagnosztizáltak méhnyakrákot. Akaraterejének hála sikerült a betegséget leküzdenie, most már bátran mer róla beszélni. Ezúttal Joshi Bharatnak nyílt meg.

Végig azt mondtam, hit kell. Mindenki magában higgyen, és persze mindenki másban, aki segítő kezeket nyújt. Aki nem hisz magában, az nem hisz el semmit. A betegségtudatot kizártam. Úgy érzem, sikerült. Csak pillanatokat engedtem meg magamnak, hogy elgyengüljek. Amikor például megkaptam az eredményeket, ordítottam egyet a piros lámpánál. Ezt jó volt átélni. Hasznos volt." – árulta el.

Rábaközi Andrea ma már elmúlt 50 éves, nagyon jól érzi magát a bőrében, és saját bevallása szerint mindig is szerette a korát.

Elképesztő, mi derült ki az Igazából szerelem sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-elkepeszto-mi-derult-ki-az-igazabol-szerelem-sztarjairol-keira-knightley-brodie-sangster.htmlKülönös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van. TV + SztárokOrigo66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-66-evesen-ujra-apai-oromok-ele-nezhet-pataky-attila-csaladalapitas.htmlPataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit. TV + Sztárok--Műsorvezetőként debütál Kollányi Zsuzsi, saját műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-musorvezetokent-debutal-kollanyi-zsuzsi-sajat-musort-kapott.htmlMűsorvezető lesz a Sztárban sztár egykori szereplőjéből, Kollányi Zsuzsiból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSkóciában romantikázik Valentin-napon párjával az Oltári csajok sztárja, Dér Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-skociaban-romantikazik-valentin-napon-parjaval-az-oltari-csajok-sztarja-der-zsolt.htmlMáshogyan értelmezik a Valentin-napot az Oltári csajok sztárjai, míg Dér Zsolt kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő, Michl Juli ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart. TV + Sztárok--Papi végzettséget szerez A Dal zsűritagja, Mező Misihttp://www.life.hu/sztarok/20180213-papi-vegzettseget-szerez-a-dal-zsuritagja-mezo-misi.htmlHamarosan papi végzettséget szerez a Magna Cum Laude frontembere, A Dal zsűritagja, Mező Misi. TV + Sztárok--Karbantartó lett Victoria Beckhamből - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-karbantarto-lett-victoria-beckhambol-foto.htmlSzürreális fotót posztolt Instagramján Victoria Beckham: magassarkúban, a létra tetején állva szerel valamit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.