Kollégái aggódnak Tahi Tóth Lászlóért: a színpadon lett rosszul

Fotó: Mudra László - Origo -
színpad műtét színész beteg Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly januárban vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki rá egy évre, néhány hete ismét rosszul lett. Most barátai, kollégái nyilatkoztak az állapotáról.

Nagyon aggódnak barátai, kollégái Tahi Tóth Lászlóért. A színész tavaly súlyos agyműtéten esett át, majd a hosszú lábadozás után októberben térhetett vissza a színpadra. Úgy tűnt, teljesen felépült, ám januárban ismét rosszul lett, méghozzá a színpadon.

Sajnos nincs jól, úgy látom, komolyabb a baj. Napok óta nem tudtam beszélni vele. Értesüléseim szerint otthonról vitték kórházba. Örülnék, ha meg tudnám látogatni... Ha a barátság segíteni tudna, már rég felgyógyult volna!" – nyilatkozta állapotáról a színész jóbarátja, Lukács Sándor a Story magazinnak.

Kollégájának, Hegedűs D. Gézának sincsenek jó hírei, ő úgy tudja, Tahi Tóth Lászlót otthon ápolják, de néha be kell mennie a kórházba vizsgálatokra.

Azt hallottam, nincs jó állapotban, és egy darabig biztos nem léphet színpadra. Természetesen most is nagyon várjuk vissza, akárcsak tavaly, amikor nagy örömünkre sikerült a visszatérése." – árulta el a színész.

A magazin azt írja, a Vígszínház sem tud részleteket Tahi Tóth László betegségéről, és a feleség is csak annyit mondott, hogy férje influenzás.

Tahi-Tóth László nincs jól Fotó: Mudra László - Origo
Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxothttp://www.life.hu/drlife/20180215-alig-lehet-raismerni-a-repteren-fotoztak-le-michael-j-foxot.htmlNincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok. Dr. Life--Elvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigoRákot diagnosztizáltak a magyar modellnél, Rábaközi Andreánálhttp://www.life.hu/drlife/20180214-rakot-diagnosztizaltak-a-magyar-modellnel-rabakozi-andreanal.htmlAz immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát vár a szűz nő, kiderült, hogyan lehetséges mindezhttp://www.life.hu/drlife/20180212-babat-var-a-szuz-no-kiderult-hogyan-lehetseges-mindez.htmlGyermeket vár egy szűz nő. Hogyan lehetséges ez? A kanadai Lauren mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően néz anyai örömök elé. Dr. Life--Rosszul lett a forgatáson A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsihttp://www.life.hu/drlife/20180211-rosszul-lett-a-forgatason-a-mi-kis-falunk-szinesznoje-ripli-zsuzsi.htmlÚjra látható az RTL Klubon A mi kis falunk című sorozat. Most az egyik szereplő, Ripli Zsuzsi emlékezett vissza a forgatásokra. Kiderült, nyáron nagyon nehezen viselték a meleget. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.