Muri Enikő sokszor elfelejt enni, gasztroenterológus segítségét kéri, hogy egészséges maradjon

fogyás Sugarloaf Muri Enikő táplálkozás egészség gasztroenterológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő énekesnő látványos fogyáson esett át az utóbbi időben, mint mondta: alig van ideje enni. Egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez, most szakemberhez fordul, hogy egyensúlyba hozza a munkát és egészségét. 

"Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de az elmúlt időszakban leadtam pár kilót. Ennek pedig egyetlen oka van, hogy sokszor elfelejtek enni!" - nyilatkozta a Ripostnak Muri Enikő énekesnő, aki egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez. Hangsúlyozta: így is le lehet fogyni, de ezt senkinek sem ajánlja.

Vigyorgós estét! #sugarloafofficial #singer #murieniko #mik #shooting #instaphoto #instapicture @sugarloafofficial

Muri eniko (@murieniko) által megosztott bejegyzés,

A lapnak azt mondta, tudja, hogy helyesen kellene táplálkoznia, hiszen ez az életmód hosszú távon még gondokat okozhat. Éppen ezért arra a döntésre jutott, hogy szakemberhez, gasztroenterológushoz fordul, hogy tanácsot kérjen az étkezését és életmódját illetően.

Fegyvert fogtak Schobert Norbira és Rubint Rékára mexikói nyaralásukon: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180226-fegyvert-fogtak-schobert-norbira-es-rubint-rekara-mexikoi-nyaralasukon.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka kapcsolatuk elején utaztak Mexikóba, ott történt meg a lánykérés, de nem csak ezért emlékezetes számukra az a nyaralás. Halálközeli élményben volt részük: fegyvert fogtak rájuk. Dr. LifeOrigoÉlvonalbeli brit atléta után nyomoz a rendőség: HIV-vírussal fertőzte meg szeretőjéthttp://www.life.hu/drlife/20180225-elvonalbeli-brit-atleta-utan-nyomoz-a-rendoseg-hiv-virussal-fertozte-meg-szeretojet.htmlHogy kiről van szó, azt még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a rendőség már kihallgatta.Dr. LifeOrigoElvonókúrára kötelezték Gáspár Győzőt: túl sok nyugtatót szedhttp://www.life.hu/drlife/20180224-elvonokurara-koteleztek-gaspar-gyozot-tul-sok-nyugtatot-szed.htmlGyőzike idegeinek a NAV-os botrány végképp betette a kaput: orvosa - túlzásba vitt nyugtatószedés miatt - elvonókúrára kötelezte. Dr. Life--Ilyen volt az ellátásom TB alapon a nőgyógyászatonhttp://www.life.hu/drlife/20180218-surgossegi-nogyogyaszati-ellatas-ilyen-is-lehet.htmlFelnőtt életem elmúlt 17 évében én is azok közé a nők közé tartoztam, akik ha megtehették, magánrendelésen keresték fel a nőgyógyászt. Velem is beszéltek már olyan unottan, lekezelően az SZTK-ban, mintha más bolygóról idetévedt, ingyen ellátásért könyörgő űrlény lennék. Ez a történet most mégis ennek az ellenkezőjéről fog szólni. Ilyen volt a nógyágyászati ellátásom egy magyar kórházban, TB alapon, sürgősségivel. Dr. LifeOrigoVideóra vették egy buszon, hogyan mászkálnak egy ember hajában a tetvek, már 44 millióan láttákhttp://www.life.hu/drlife/20180224-videora-vettek-egy-buszon-hogyan-maszkalnak-egy-ember-hajaban-a-tetvek-mar-44-millioan-lattak.htmlMár 44 millióan látták azt a videót, amelyet egy mexikói buszon vettek fel. A képsorokon az látható, hogyan mászkálnak az egyik utas fején a hajtetvek. Megdöbbentő a látvány. Dr. Life--Kórházban kezelik Medveczky Ilona gerincproblémáithttp://www.life.hu/drlife/20180224-korhazban-gyogyvizben-kezelik-medveczky-ilona-gerincproblemait.htmlA táncművésznő gerincét megviselte a több évtizedes kemény munka, most kezelteti magát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.