Komoly betegségéről vallott Molnár Anikó

Forrás: FEM3 -
betegség fogyás inzulinrezisztencia orvos Molnár Anikó hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nem véletlenül hízott meg az utóbbi időben Molnár Anikó: komoly betegség áll a háttérben.

Molnár Anikót az utóbbi időben sokan támadták a súlya miatt. Bár mindig büszke volt kerekded idomaira, ő is érezte, hogy valami nincs rendben. Egyre több egészségi problémája akadt, ezért elment az orvoshoz és kiderült, hízása hátterében komoly betegség áll.

Elkezdtem összevissza menstruálni, magas vérnyomásom volt, és ugye a súlynövekedés, ami szintén erre utalt. Igaz, a hízást annak tudtam be, hogy öt éve abbahagytam a sportot, de inkább elmentem egy terheléses cukorvizsgálatra." – magyarázta Molnár Anikó a Borsnak. „Beigazolódott, hogy inzulinrezisztenciám van. Tiltólistára küldte az orvosom a fehér lisztet és a cukrot. Mondtam a kezelőorvosomnak, hogy évek óta így étkezem, ez nekem nem jelent változást. Valószínűleg a tudatalattim vezetett. Magamtól jöttem rá, hogy el kell hagynom bizonyos ételeket, italokat. Ennek a betegségnek az a hátulütője, hogy az ember lassabban fogy, de az orvosom mondta, ha nem így étkeznék évek óta, akkor most százötven kilóról kellene kezdeni a fogyást. Napi két gyógyszert kell bevennem. Arra gyanakszom, ezek a mostani divatosnak kikiáltott betegségek, mint az inzulinrezisztencia és a pánikbetegség, lelki eredetűek."

Molnár Anikó inzulinrezisztenciában szenved Forrás: FEM3
Orbán Józsi barátnőjét, Andit sokan húszévesnek nézikhttp://www.life.hu/drlife/20180301-orban-jozsi-baratnojet-andit-sokan-huszevesnek-nezik.htmlFiatal barátnője mindenben támogatja a rákkal küzdő Orbán Józsit, aki ma ünnepli 70. születésnapját. Dr. LifeOrigoSúlyos betegség után tért vissza a képernyőre Monyók Gabi énekesnőhttp://www.life.hu/drlife/20180227-sulyos-betegseg-utan-tert-vissza-a-kepernyore-monyok-gabi-enekesno-tancdalfesztival.htmlVisszatért a képernyőre a most 67 esztendős énekesnő, Monyók Gabi, akinél 16 évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos betegséget. Dr. LifeOrigoÉlő videóban jelentkezett be az agydaganattal műtött Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20180227-elo-videoban-jelentkezett-be-a-facebookon-az-agydaganattal-mutott-wonder-tracy.htmlNovemberben műtötték meg agydaganattal az Édes Élet sztárját, Wonder Tracy-t. Most videóüzenetben jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeThinkstockMegszenvedi a terhességet Khloe Kardashian: komoly fájdalmai vannakhttp://www.life.hu/drlife/20180226-megszenvedi-a-terhesseget-khloe-kardashian-komoly-fajdalmai-vannak.htmlAz első gyermekével várandós Khloe Kardashiannak fájdalmai vannak, nehezen viseli a terhességet, most először mesélt róla. Dr. Life--Szörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Rippel Feri attól rettegett, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20180221-rippel-feri-attol-rettegett-hogy-rakos.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Rippel Feri. Rosszul érezte magát és attól rettegett, hogy esetleg rákos. Szerencsére tévedett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.