elmarad Árpa Attila előadás beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila betegsége miatt elmarad a bemutató. Senki sem tud beugrani helyette.

Árpa Attila nem tud szerepelni a Tortúra című darabban hétfőn. Betegség miatt nem tud színpadra állni, erről pedig a színházat is tájékoztatta. A Karinthy Színház a Facebook oldalán tájékoztatta a nézőket.



Megszólalt infarktusa után Nyemcsók János, a Piramis énekesehttp://www.life.hu/drlife/20180305-megszolalt-infarktusa-utan-nyemcsok-janos-a-piramis-enekese.htmlKoncert közben lett rosszul a Piramis zenekar 52 éves énekese, Csoki, azaz Nyemcsók János. A zenész a Ripostnak nyilatkozott. Dr. Life--Koncert közben kapott infarktust a Piramis zenekar egyik tagja, Nyemcsók János, Csokihttp://www.life.hu/drlife/20180304-koncert-kozben-kapott-infarktust-a-piramis-zenekar-egyik-tagja-nyemcsok-janos.htmlSzombaton, hosszú idő után először koncertezett a Piramis zenekar. A koncert közben Nyemcsók János infarktust kapott.Dr. LifeOrigoBerki Krisztián megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180304-berki-krisztian-megbetegedett-foto.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta épp szerelmes hétvégéjüket töltik Dunakilitin, ám a megfázás közbeszólt, Berki beteg.Dr. Life--Tücsi párja, Sofron István jégkorongozó megsérült: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180304-tucsi-parja-sofron-istvan-jegkorongozo-megserult-video.htmlTücsi vőlegénye, Sofron István jégkorongozó a 30. születésnapja előtt néhány nappal súlyos balesetet szenvedett. Dr. LifeOrigoRick Ross valószínűleg szívinfarktussal került kórházba, most gépek tartják életbenhttp://www.life.hu/drlife/20180304-rick-ross-valoszinuleg-szivinfarktussal-kerult-korhazba-most-gepek-tartjak-eletben.htmlA világhírű rappert, Rick Ross-t valószínűleg szívinfarktussal szállították kórházba. A hírek szerint most gépek tartják életben. Dr. Life--Kórházba került Szíj Melinda, megoperálták az énekesnőthttp://www.life.hu/drlife/20180303-korhazba-kerult-szij-melinda-megoperaltak-az-enekesnot.htmlFacebook oldalán jelentette be az énekesnő, Szíj Melinda, hogy egy időre minden koncertjét le kell mondani, egészségügyi okok miatt.Dr. LifeOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.