Megszólalt infarktusa után Nyemcsók János, a Piramis énekese

Piramis infarktus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncert közben lett rosszul a Piramis zenekar 52 éves énekese, Csoki, azaz Nyemcsók János. A zenész a Ripostnak nyilatkozott.

Csoki a Som Lajos emlékkoncerten lett rosszul, a MOM Sportban. Az énekes erős mellkasi fájdalomra panaszkodott, a helyszínen tartózkodó mentősök azonnal kórházba szállították.

Nyemcsók János "Csoki" a színpadon lett rosszul Forrás: Fabian Borbala/Fabian Borbala

"Semmi előjele nem volt. A színpadon az első dalnál már éreztem egy levegőtlenséget, aztán jött egy nyomás a mellkasomra, mintha rádobtak volna egy malomkövet. Kaptam egy szívinfarktust a hatodik szám alatt. Nagyon vártam ezt a bulit, nem akartam lemondani és megpróbáltam így is végigcsinálni. Azt mondta az orvos, hogy még 10 perc és nem élem túl. A kórházban azonnal átestem egy 34 perces szívműtéten. Azóta az intenzív osztályon vagyok, szinte egész nap alszom, még itt tartanak egy jó pár napig" - mondta a lapnak a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.