Dévény Anna Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra mindent megtesz azért, hogy megfelelően fejlessze kisfiát: sikerült is megtalálnia a legjobb módszert. Ezzel gyógyul Benjamin. 

Szinetár Dóra szeptemberben adott életet kisfiának, akiről kiderült, hogy enyhén Down-szindrómás. A színésznő azóta folyamatosan foglalkozik Benjamin fejlesztésével és azzal, hogy milyen lehetőségek állnak előttük. "

enyhén hipotón.

Szinetár Dóra Down-szindrómás kisfia gyógytornával gyógyul Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Ezt pedig szerencsére tökéletesen lehet korrigálni, kétféle módszer létezik: a katonamódszer, és a Dévény Anna-féle terápia. "A katonamódszert alkalmazó doktornő az első pillanatban közölte velem, hogy a gyerek egy dobozban van. Ők megvizsgálják, ha minden rendben, és a doboz tetején van, akkor nincs sok teendő. Ha az alján, akkor felhozzák a tetejére, de abból a dobozból ember ki nem veszi. Mélyen hiszem, hogy a Dévény-módszer csodája a kezelők személyiségében is rejlik" - mondta Szinetár Dóra a Nők Lapja Egészség márciusi számában.

Mi is az a Dévény-módszer?

A Dévény módszer, azaz a Dévény Speciális manuális technika-Gimnasztika Módszer nevét kitalálójáról, Dévény Anna gyógytornászról kapta. Ez a mozgásrehabilitáció eddigiektől eltérő, gyökeresen új megközelítése. A mozgásrehabilitációban minden módszer a beteg mozgásának erőltetésén alapul, a DSGM azonban képessé tesz. Mindenki elvárja a pácienstől, hogy azt csinálja, amire nem képes. A DSGM speciális manuális technikája a képessé tevés egyedüli eszköze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.