Erdélyi Mónika és kislánya is beteg: orvoshoz kell menniük

Forrás: TV2 -
Erdélyi Mónika gyerek influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos a műsorvezetőt is ledöntötte lábáról az influenza, és ha ez még nem lenne elég, a lánya is megbetegedett. Természetes Mónika a saját egészségi állapotával nem foglalkozik, de tudja, hogy a gyermekét orvoshoz kell juttatnia.

Erdélyi Mónikán csak ritkán fog ki a betegség, de most meggyűlt a baja az influenzával. Ledöntötte a lábáról a vírus, ráadásul a lánya is elkapta, így most őt is ápolnia kell. Természetesen Mónika számára is a gyermeke az első.

Erdélyi Mónikát ledöntötte lábáról a betegség Forrás: TV2

„Annak idején betegen is ugyanúgy kiszolgáltam a férjemet, a gyerekeimet, mint máskor, vagyis nem volt rá időm, hogy magamat pátyolgassam" – árulta el Mónika a HOT! Magazinnak. Hozzátette, most is hasonló a helyzet, hiszen az a lényeg számára, hogy a kislánya jobban legyen. „Én elvagyok, de a kislányomat muszáj orvoshoz juttatnom, anyaként nem kockáztatok!" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.