Összeverték az RTL Klub egykori sztárját, András gazdát: videó

Forrás: RTL Klub/Fókusz -
verés gazda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vascsővel támadták meg az RTL Klub egykori sztárját, András gazdát. Egy tartozás miatt verték össze a férfit: eltört a bordája és az arccsontja.

Az RTL Klub egykori sztárját, András gazdát néhány napja vascsővel támadták meg. A Házasodna a gazda egykori szereplője a műsor óta nagyon rossz körülmények között él, teljesen elszegényedett. Az 54 éves férfi mindenét fájlalja a támadás óta, hiszen összetört az arccsontja, és a bordája is.

Összeverték az RTL Klub egykori sztárját Forrás: RTL Klub/Fókusz

"Teljesen összetörték az oldalbordámat, az izmaimat. Az arccsontom be van szakadva" - mondta a Fókusznak András gazda, akit egy tartozás miatt vertek össze. Elmondta, a támadás hajnalán épp a szomszédos tanyára indult, ugyanis az ottani éjjeliőr ígért neki 10 liter benzint és mosószert. Nem tagadja, nem szabadott volna elfogadni, de rákényszerült és nem hiszi, hogy így kellett volna megbüntetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.