Boros Lajos szíve nem működött megfelelően, ezért pacemakert kapott, de további műtétre is szüksége lesz. Nemrég azonban egy vizsgálat után nyugtalanító eredményt kapott, addig pedig a beavatkozást sem végezhetik el, míg ki nem derítik, mi újabb probléma oka.

Pacemakert ültettek be Boros Lajosnak, mivel a műsorvezető szíve nem működött megfelelően: ez derült ki, miután egy úszóedzés előtt rosszul lett. A szerkezet jól működik, de ezzel még nincs vége a megpróbáltatásoknak. Újabb műtétet kell elvégezni a műsorvezetőn, nyitott szívműtétje lesz májusban, ahol a rossz állapotban lévő billentyűjét cserélik ki. Ehhez át kell esnie még néhány vizsgálaton, az egyik kifejezetten nyugtalanító eredménnyel zárult.

Boros Lajos szervezetében gyulladás lehetFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kevés a vörösvérsejtem. Az okát szeretnék kideríteni, ezért biopsziát végeznek rajtam, aminek nagyjából egy hét múlva lesz meg az eredménye. Lehet valami gyulladás vagy góc a szervezetemben, és addig nem műthetnek meg, amíg azt meg nem találják és meg nem szűntetik" – árulta el a Story Magazinnak Boros Lajos.