Székhelyi József felesége, Emese elárulta, férje betegen is dolgozik, elvégzi a ház körüli teendőket. Próbál úgy tenni, mintha nem is rákkal küzdene.

Székhelyi Józsefnél ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot, de szerencsére a kemoterápia hatásosnak bizonyult, immár összezsugorodott a daganata. A színész felesége most a Story magazinnak mesélt arról, hogy férjének hatalmas ereje van, betegsége alatt is végig dolgozott és otthon, kislánya előtt is igyekszik úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

Székhelyi József ősz óta küzd a rákkalForrás: MTI/Soós Lajos

Nagy társasjátékot játszunk, Józsi úgy csinál, mintha jól lenne, én pedig ezt látszólag tudomásul veszem. Ez kell a halálos betegség legyőzéséhez. Ha ez nincs, akkor a futamidő drámaian rövidülhet. Amikor kiderült, hogy a férjem beteg, leültünk, és végigbeszéltük, mire számíthatunk. Az első rettenet után arra jutottam, azzal tudok neki a legtöbbet segíteni, ha nem csinálunk ügyet az egészből." – árulta el Emese, majd hozzátette, férjét az élteti, ha érzi, szükség van rá, ezért a ház körüli teendőket is vállalja betegen is. „Persze, amikor kettesben vagyunk, sokat beszélgetünk a betegségéről, a gyógyulásról, és tervezgetjük a nyaralást is. Soha nem kesergünk, a vidámság nem kopott ki az életünkből."