A legendás labdarúgó, Mészöly Kálmán másfél hónapja van kórházban, most állapota roszabbra fordult, húgyúti fertőzést kapott. Fiai azt mondják, szépen haladt a rehabilitációval.

"Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott apu állapota. A sok katéterezés miatt húgyúti fertőzés alakult ki a szervezetében, ezzel küszködik, és a láza is felment, amit azóta sikerült levinni" - mondta a Blikknek Mészöly Kálmán egykori labdarúgó kisebbik fia, Mészöly Géza. A legendás sportolót február elején szállították kórházba agyvérzés gyanújával. Végül kiderült: kétoldali bakteriális tüdőgyulladása van, továbbá koszorúér-szűkülettel is küzd. 

Mészöly Kálmán rosszabbul lett, de szépen gyógyulForrás: MTI/Illyés Tibor

Mészöly Géza arról is tájékoztatta a Blikket, hogy a tornát most kénytelen édesapja szüneteltetni, de remélik, hogy hamarosan ismét jobban lesz. "Szerettük volna átvinni másik kórházba egy vizsgálatra, hogy újabb információnk legyen a koszorúér-szűkületével kapcsolatban, de így erre is várnunk kell. Bízunk benne, hamarosan újra erőre kap, és minden rendben lesz. Nem adja fel, abban biztos vagyok" - mondta a labdarúgó fia.