Szörnyen néz ki Caitlyn Jenner orra: durva fotó

orr napozás fotó naptej leégett Nap Caitlyn Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a rajongói is megrémültek Caitlyn Jenner friss fotójától. Kiderült, a transznemű sztár nem használt naptejet és alaposan leégett az orra.

Kylie és Kendall Jenner édesapja, az immár nőként élő Caitlyn Jenner szörnyű fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán. A rajongók legnagyobb rémületére a képen vörös, kisebesedett orral látható. Szerencsére azonban nem történt vele komolyabb baleset, nem esett el és nem is került verekedésbe, csupán túl sok időt töltött a napon és alaposan leégett. Oda is írta jótanácsként a fotóhoz, hogy mindig használjunk naptejet.

I recently had to get some sun damage removed from my nose. PSA- always wear your sunblock!

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigoTücsi ismét költözik: ezúttal úja Magyarországon lesznek egy darabighttp://www.life.hu/sztarok/20180321-tucsi-ismet-koltozik-ezuttal-uja-magyarorszagon-lesznek-egy-darabig.htmlEgy unalmas perce sincs Tücsinek mióta Sofron István jégkorongozóval alkot egy párt. Mindig történik valami, és mindig költöznek: most az utóbbira került sor, ismét! TV + SztárokOrigoL.L. Junior és Körtvélyessy Kinga végleg szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ll-junior-es-kortvelyessy-kinga-vegleg-szakitottak.htmlNem először, de nagyon úgy tűnik, hogy utoljára szakított L.L. Junior és menyasszonya, Körtvélyessy Kinga. A lány nyilatkozott is kapcsolatuk végretéréséről és leszögezte, innen nincs visszaút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.