Szörnyű állapotban van Val Kilmer

Forrás: AFP/Kevin Winter -
betegség daganat rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte felismerhetetlenül néz ki friss fotóin a torokrákkal küzdő Val Kilmer. Ismerősök állítják, sokat romlott az állapota, a daganat az agyára is átterjedhetett.

Több mint két éve szenved torokrákban Val Kilmer, betegségéről tavaly tavasszal beszélt először. A színész korábban elmondta, több kezelésen is átesett, emiatt megduzzadt a nyelve és sokszor a beszédét is alig lehetett érteni. A RadarOnline most néhány friss fotót tett közzé a sztárról, amely arról tanúskodik, továbbra sincs jól. A Los Angelesben készült képeken az látszik, amint baseballsapkát, napszemüveget és nyakmerevítőt visel.

Rossz hírek érkeznek Val Kilmerről Forrás: AFP/Kevin Winter

A magazin azt írja, a barátai nagyon aggódnak érte, és úgy vélik, állapota is súlyosbodott. Egy névtelen forrás azt állította, a rák tovább terjedhetett az agyára és talán már nincs sok neki hátra.

A színészről készült friss fotókat ide kattintva nézheted meg!

Venczel Vera újabb előadásait mondták le betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20180404-venczel-vera-ujabb-eloadasait-mondtak-le-betegseg-miatt-influenza.htmlVenczel Vera betegsége miatt elmarad néhány előadás a Vígszínházban. A színésznő azt nyilatkozta, influenza döntötte le a lábáról. Dr. LifeOrigoVerne Troyer, az Austin Powers színésze alkoholmérgezéssel került kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180404-verne-troyer-az-austin-powers-szinesze-alkoholmergezessel-kerult-korhazban.htmlAlkoholos állapot és öngyilkossági szándék miatt hívták a 911-et az Austin Powers filmek színészéhez családtagjai. Verne Troyer már régebben legyőzte súlyos alkoholfüggőségét, most azonban újra szembe kell néznie betegségével. Dr. Life--Szilágyi Liliána a bulimiájáról vallott: még nem gyógyult meghttp://www.life.hu/drlife/20180404--szilagyi-liliana-a-bulimiajarol-vallott-meg-nem-gyogyult-meg.htmlSzilágyi Liliána blogján vallott először bulimiájáról, ez volt számára a gyógyulás felé vezető első lépés, de még egyáltalán nem ért a végére, de legalább elindult az úton, és igyekszik ezzel másoknak is segíteni. Dr. LifeOrigoFülöp herceg lemondta nyilvános megjelenéseit: az egészségével van bajhttp://www.life.hu/drlife/20180402-fulop-herceg-lemondta-nyilvanos-megjeleneseit-az-egeszsegevel-van-baj.htmlAggódnak az emberek a 96 éves Fülöp hercegért: már zsinórban a harmadik nyilvános megjelenését mondja le, és úgy tudni, hogy egészségi gondja van! Dr. Life--Ezek voltak Arnold Schwarzenegger első szavai az életmentő műtét utánhttp://www.life.hu/drlife/20180401-ezek-voltak-arnold-schwarzenegger-elso-szavai-az-eletmento-mutet-utan.htmlÉletmentő műtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren pár napja. A 70 éves sztár már jól van, állapota stabilizálódott. Dr. Life--Mosolyogva küzd a rákkal a 26 éves fotómodell, Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20180331-mosolyogva-kuzd-a-rakkal-a-26-eves-fotomodell-szucs-adriana.htmlAdriána 26 éves, több éve hivatásos fotómodellként dolgozik. Novemberben a mellében talált egy csomót, amiről a biopszia kiderítette, hogy rosszindulatú. A kezdeti sokk után elhatározta, hogy megküzd a kórral. Azóta is mosolyogva harcol. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.