Energiákkal gyógyít Bordán Irén: Amerikában tanulta meg

kézrátétel gyógyítás energia Bordán Irén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bordán Irén kezében gyógyító erő lakozik, illetve az ő kezein keresztül jut el az univerzum gyógyító ereje ahhoz, akinek szüksége van rá. Hiába szerezte meg azonban ezt a tudást, itthon csak a barátain és családtagjain alkalmazza. 

Bordán Irén egész gyermekkorában érzékeny volt az energiákra, de csak később kezdte el használni is ezt a veleszületett tulajdonságát. Kitanulta az energiagyógyítás mesterségét, de itthon csak a barátokon és családtagokon alkalmazza.

Energiákkal gyógyít Bordán Irén Forrás: jegy.hu

"Már gyerekként éreztem, hogy nekem nem csak öt érzékszervem van. Sokszor féltem, hogy bolondnak néznek a társaim, amiért energiaérzékeny voltam, és nem szerettem bizonyos helyeken vagy emberek mellett állni. Amikor kiutaztam Amerikába, ott még jobban megismerkedtem a spirituális világgal, két és fél év alatt diplomát kaptam polaritás és energiaterápiából. Csak barátokat, családtagokat és a körülöttünk élő jószágokat gyógyítom. Larchmondban a várandós szomszédnőm nem tudta jobbra fordítani a nyakát. Kézrátétellel kezeltem, kis idő múlva meg is tudta mozdítani. 1 óra múlva viszont én nem tudtam forgatni a fejemet. Felhívtam a mesteremet, aki szerint ez sámánizmus, vagyis én itt csak a közvetítő szerepét töltöttem be, a gyógyítást az univerzum végezte el" - mondta a Borsnak Bordán Irén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.