plasztikai műtét plasztikai beavatkozás plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan sztárok, akik képtelenek leállni a plasztikával. Olykor már annyira eltorzul az arcuk, hogy fel sem lehet ismerni őket. A legtöbben egy viaszbabához hasonlítanak, de az még a jobb eset...

A leghíresebb áldozata az állandó arcplasztikának, természetesen a híres divattervező húga, vagyis Donatella Versace. Az első dolog, amit azonnal észreveszünk rajta, az a túlságosan vastag felsőajka. Normális esetben az alsóajak, általában 50%-kal nagyobbak a felsőnél, ám Donatella megfordította az arányokat. Ezenkívül bőre már-már viaszosnak tűnik, amely szakértők szerint a túlzásba vitt lézeres kezelésnek köszönhető.

Donatella Versace Forrás: AFP

"Jocelyn Wildenstein a mintapéldája annak, hogy mit lehet elrontani egy plasztikai beavatkozásnál"- legalábbis ezt mondta a hírességről a CBS televíziónak Hollywood egyik kedvenc dokija, Dr. Youn. A nő állítólag több tucat szépészeti beavatkozáson esett át annak érdekében, hogy visszanyerje a férje szerelmét. Megemelték a homlokát, kifeszesítették az arcát, feltöltötték az ajkait, megoperálták az állcsontját, és a szemhéjműtétek sem maradtak el. A végeredmény azonban közel sem lett természetes.

Jocelyn Wildenstein Forrás: AFP

Kevés ember van a világon, aki ne ismerné Jennifer Grayt, a Piszkos tánc női főszereplőjét, ám nem sokan vannak azok, akik felismernék őt most. Gray ugyanis orrplasztikát csináltatott a film után, ami olyan drasztikusan befolyásolta az arcszerkezetét, hogy szinte teljesen hétköznapi megjelenése lett. „Jennifernek az orra volt a védjegye, ahogyan Julia Robertsnek az ajkai, vagy Cindy Crawfordnak az anyajegye. Ezt megoperáltatni, hatalmas hiba volt" – nyilatkozta a sztársebész, aki szerint el lehetett volna végezni a színésznőn egy olyan operációt, amivel az orra kisebb lett volna, de a karakteres arca megmaradt volna.

Jennifer Gray Forrás: AFP, Getty Images

Janice Dickinson hiába volt a világ legelső szupermodellje, az idén 60 éves nőnek nem sikerült méltósággal megöregednie. Fotóit elnézve, jól látjuk a plasztikáktól eltorzult arcát. Bár több tévés pszichológus is meghívta már a műsorába, Dickinson rendre kijelentette, hogy őt nem érdekli, ki mit mond, mert imádja a plasztikai műtéteteket, és szerinte csodásan néz ki.

Janice Dickinson Forrás: Getty Images

Vajon mit szólna hozzá Elvis Presley, ha most meglátná a volt feleségét Priscillát? Vélhetőleg sokkot kapna. Priscilla rendszeres vendége a plasztikai sebészeteknek. Gyakran kap szilikon injekciókat az arcába, ami azonban ennek köszönhetően úgy néz ki, mintha felpuffadt volna. Bőre szinte már viaszos megjelenést kölcsönöz neki, ami a folyamatos lézeres kezeléseknek és a botoxnak köszönhető Dr. Youn szerint.

Priscilla Presley Forrás: Northfoto
30 évig csak sminkben mert kimenni az utcára a vitiligós anyukahttp://www.life.hu/drlife/20180408-30-evig-csak-sminkben-ment-ki-az-utcara-a-vitiligos-anyuka.htmlAz Indiana államban élő Chamerlain Anderson vitiligóban szenved. A ritka bőrbetegsége miatt, 30 évig sminkelte az arcát, de még a kezeit is, enélkül ugyanis nem mert kimenni az utcára. Aztán találkozott ez kislánnyal, aki ráébresztette, hogy mennyire fontos, hogy vállalja önmagát. Dr. LifeOrigoHírességek, akik Parkinson-kórral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20180408-parkinso-korral-harcolo-hiressegek.htmlÁprilis 11. a Parkinson-kór világnapja. Sok híresség is szenved ettől az egyelőre még gyógyíthatatlan betegségtől. Dr. LifeOrigo„Nem kínos több orvos véleményét kikérni, főleg, ha a gyermeked élete múlik rajta"http://www.life.hu/drlife/20180405-ket-gyermekuk-szuletett-mindkettonel-ugyanaz-a-betegseg-jelentkezett.htmlRendezett, takaros udvar fogad minket, amikor a főváros egyik külső kerületében megérkezünk a pozitív és szívós Dórához és Sándorhoz, akik két fiukkal élnek itt. Gergő már ötéves, Dani pedig kettő. A házba belépve, mindenhol puha szőnyegen lépkedve jutunk el a nappaliig. Ez nem véletlen, az ötéves Gergő ugyanis csak kúszva tud közlekedni a lakásban. Dr. LifeOrigoÍgy gyógyítottak a középkorbanhttp://www.life.hu/drlife/20180401-gyogyitas-a-kozepkorban.htmlNemcsak a pestissel, a leprával és különböző fertőzésekkel kellett megharcolniuk a középkori gyógyítóknak. De vajon mennyi tudás, és milyen lehetőségek álltak a rendelkezésükre ahhoz, hogy kezeljék a betegeket? Dr. Life--Sztárok, akik sokat betegeskedtek a terhességük alatthttp://www.life.hu/drlife/20180401-sztarok-akik-sokat-betegeskedtek-amig-terhesek-voltak.htmlEzeknek a hírességeknek nem volt problémamentes a terhességük. Volt olyan, aki 10 hetet töltött kórházban, kolléganője pedig az ágyat sem tudta elhagyni a segítség nélkül. Dr. Life--Ilyen betegségekkel kerültek kórházba a Kardashian család tagjaihttp://www.life.hu/drlife/20180312-ilyen-betegsegtol-szenvednek-a-kardashian-csalad-tagjai.htmlAllergia, súlyos vesebetegség, kínzó bőrbetegségek és kiütések...Nézzük, hogy milyen okokkal kerültek kórházba a Kardashian család tagjai. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.