Rejtélyes betegséggel küzd a Jóban Rosszban egykori sztárja, Volosinovszki György

Forrás: Dreamstime -
betegség Jóban Rosszban rejtély sorozat orvos Volosinovszki György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rejtélyes betegséggel küzd a korábban a Jóban Rosszban Ádámját alakító Volosinovszki György. Az utóbbi években orvosról orvosra járt, de egyelőre senki nem tudta megállapítani, pontosan mi a baja. A fiatal színész most a Facebookon kért segítséget.

Videóüzenetben kért segítséget a közösségi oldalon Volosinovszki György. A fiatal magyar színész elárulta, évek óta rejtélyes betegséggel küzd. Azt mondta, 2016 nyarán hirtelen elkezdett fogyni, a tápanyag sem maradt meg benne, volt olyan nap, hogy 16 órát aludt egyhuzamban. Emellett a látása is megromlott, és néha fel sem tudott kelni az ágyból. Azóta orvosról orvosra jár, de még senki nem tudja pontosan meghatározni, mi a baja.

Az idegrostok elvékonyodtak a szememben és egyre több szempanaszom van, a gerincemben kitüremkedések vannak több helyen, illetve nagyon alacsony a pulzusom, a cukrom pedig folyamatosan alacsony. Valamilyen neuroendokrin bajra gyanakodnak... Nem vagyok Sclerozisos, illetve fertőző betegségem sincs, mint erre fény derült.

Szeretném, ha KOMOLYAN vennék a problémámat az orvosok mivel az elmúlt két és fél évem arról szólt, hogy megtalálják mi a gond, ebben sok ember és orvos is a segítségemre volt, akiknek mai napig hálás vagyok és tartom velük a kapcsolatot viszont, ami borzasztó,hogy akadtak olyanok, akik inkább elküldtek mondván, hogy semmi bajom...

Szeretném, ha erre a posztra felfigyelne valaki, aki úgy érzi, tud segíteni a problémámon és MEG TUDJA ÁLLAPITANI, illetve KEZELNI a két és fél éve húzódó rossz állapotomat úgy, hogy nem telnek bele hónapok, míg egy vizsgálatra sor kerül! Nem iszom alkoholt, nem dohányzok, nem drogozok és mentálisan is igyekszem rendben tartani magam." – írta a színész.

Eltűnő péniszük miatt rettegnek a férfiak: terápiával gyógyítható volna a betegség (18+)http://www.life.hu/drlife/20180418-rovidulo-es-eltuno-peniszuk-miatt-retttegnek-a-ferfiak-gyogyithato-volna-a-betegseg.htmlMinden előjel nélkül kezd rövidülni egyes férfiak pénisze, majd teljesen eltűnik. A betegséget halálfélelem és rettegés kíséri, orvoshoz mégsem fordulnak a betegek szégyenérzetük miatt, pedig gyógyítható volna. Dr. Life--Elhúzódó, lázas betegség után derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180418-igy-derult-ki-hogy-caramel-kislanya-szofi-leukemias.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Azóta kiderült, miként tudták meg a sokkoló diagnózist. Dr. LifeOrigoCaramel kislánya leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180417-caramel-kislanya-leukemias-foto.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Dr. LifeOrigoBrooke Shields kórházba került, meg kellett műtenihttp://www.life.hu/drlife/20180417-brooke-shields-korhazba-kerult-meg-kellett-muteni.htmlMég egy kórházi ágyon is elbűvölően fest Brooke Shield, akin térdműtétet hajtottak végre. Úgy tűnik, hamarosan hazamehet. Dr. Life--Andor Éva betegsége után újra edz, de az étkezésre mindig odafigyelhttp://www.life.hu/drlife/20180417-andor-eva-betegsege-utan-ujra-edz-de-az-etkezesre-mindig-odafigyel.htmlAz influenza után pajzsmirigygyulladással kellett szembenéznie Andor Éva műsorvezetőnek, orvosai két hónapra eltiltották a mozgástól. Most azonban, hogy meggyógyult, újra kocog, szeretné formába hozni magát. Dr. LifeOrigoA 8 éves Julian Malankowskáról lemondtak az orvosok, mégis legyőzi a leukémiáthttp://www.life.hu/drlife/20180416-a-8-eves-julian-malankowskarol-lemondtak-az-orvosok-megis-legyozte-a-leukemiat.htmlHárom kemoterápia és egy csontvelő-átültetés után visszatért leukémiája a 8 éves Julian Malankowskának. Az orvosok lemondtak róla, szülei is elfogadták, el kell engedniük gyermeküket. Julian állapota azonban javulni kezdett, betegsége átalakult a leukémia kezelhető formájává. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.