Tumorral volt terhes egy nő: csaknem belehalt

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
betegség ikrek baba terhes tumor rák ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leanne Crawley kisfia születése után hat héttel került a kórházba, kiderült, hogy egy fel nem fedezett terhesség tumort hozott létre szervezetében.

Leanne Crawley bízott benne, élete legjobb időszaka jön, miután világra jött kisfia, Louee, ám hat héttel a szülés után váratlanul kórházba került. Ott közölték vele az orvosok, hogy eredetileg ikreket várt volna, tehát volt egy „rejtett" terhessége, ami egy gyorsan terjedő daganatot okozott nála. A rák a veséjére is átterjedt, ami miatt nagyon erős, 5 hónapig tartó kemoterápiás kezelésre volt szüksége, 20-szor kapott vérátömlesztést és egy egész hónapot kórházban kellett tölteni.

Szerencsére az immár négygyermekes családanya ma már teljesen egészséges, szörnyű emlékére érthető módon nem szívesen emlékszik vissza.

Furcsán hangzik, de Louee ikertestvére meg is ölhetett volna mindkettőnket" – mesélte a nő.

Leanne Crawley és kisfia ma már szerencsére teljesen jól vannak Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.