Boros Lajos nem érezte már magát elég beszámíthatónak ahhoz, hogy vezessen, ezért átadta a fiainak a kormányt: mindenhová ők viszik.

Boros Lajos szívműtétjére vár, de mielőtt elvégeznék, még híznia kellene néhány kilót, ez azonban a cukorbetegsége miatt nem könnyű. Az egykori rádiós mindent megtesz azért, hogy mihamarabb elvégezhessék rajta a beavatkozást, ugyanis nincsen jól. Egyre több dologról kell lemondania, ezúttal a vezetéssel hagyott fel. A fiai furikázzák, ő ugyanis már nem érezte magát beszámíthatónak.

Boros Lajos lemondott a vezetésrőlForrás: Facebook - Boros Lajos

"Abbahagytam a vezetést, mert nem akarok úgy elszédülni, hogy elüssek valakit. Mindenhova a fiaim visznek.Jobbnak láttam így, mert nem tudnám megbocsájtani magamnak, ha egy rosszullét miatt balesetet okoznék. Senki életét nem kockáztatnám. Az az alapelvem, hogy a szervezetemben van három, négy halálos kór, amik egymással küzdenek, én meg külső szemlélőként figyelem őket. Mostanában volt néhány hosszabb tünetmentes időszakom, már majdnem elhittem, hogy semmi bajom nincs, de sajnos a szívbillentyűim tragikusan néznek ki" - mondta Boros Lajos a Ripostnak.