Szabó Zsófinak kiújult a betegsége, drasztikus életmódváltásra van szüksége

betegség diéta Szabó Zsófi inzulinrezisztencia cukorbetegség életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra meg kell küzdenie a diétával és az életmódváltással Szabó Zsófinak, ugyanis a szülés és a szoptatás után úgy tűnik, kiújult az inzulinrezisztenciája. Közösségi oldalán mesélte el történetét. 

"Sajnos azt hittem, hogy meggyógyultam, de ismét megnehezítik az életem a tünetek. És mindez azért, mert nem foglalkoztam magammal az elmúlt időszakban. Úgyhogy most ismét a cél a tünetmentes állapot. Amit el lehet érni! Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs "csaló" nap és nincs kifogás. A cukorbetegség a tét. A meddőség... és ez nem játék" - írta Insta-storyjában Szabó Zsófi, akinél úgy tűnik, visszatért az inzulinrezisztenciája.

Szabó Zsófi Insta-storyban osztotta meg követőivel történetét Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Azt is megosztotta követőivel, hogy a terhesség alatt nagyon jól érezte magát, nem kívánt egészségtelen ételeket, ám a szoptatás alatt már igen. Többször kívánta például a csokoládét. Szeretett volna mindent megadni a testének és olyan sokáig szoptatni a kis Mendelt, amilyen sokáig csak lehet.

Szabó Zsófi már konzultált orvosával, újra kezelik, és még az életmódváltástól sem riad vissza. Azt mondja: a legfontosabb a kitartás. Életmódváltásának minden lépését azért nem szeretné megosztani követőivel, mert tudja: minden ember más, és mindenkinek másra van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.