Újra meg kell küzdenie a diétával és az életmódváltással Szabó Zsófinak, ugyanis a szülés és a szoptatás után úgy tűnik, kiújult az inzulinrezisztenciája. Közösségi oldalán mesélte el történetét. 

"Sajnos azt hittem, hogy meggyógyultam, de ismét megnehezítik az életem a tünetek. És mindez azért, mert nem foglalkoztam magammal az elmúlt időszakban. Úgyhogy most ismét a cél a tünetmentes állapot. Amit el lehet érni! Teljes életmódváltás, gyógyszeres kezelés, kitartás és egy nagy adag elhatározás. Nincs "csaló" nap és nincs kifogás. A cukorbetegség a tét. A meddőség... és ez nem játék" - írta Insta-storyjában Szabó Zsófi, akinél úgy tűnik, visszatért az inzulinrezisztenciája

Szabó Zsófi Insta-storyban osztotta meg követőivel történetétForrás: Instagram/Szabó Zsófi

Azt is megosztotta követőivel, hogy a terhesség alatt nagyon jól érezte magát, nem kívánt egészségtelen ételeket, ám a szoptatás alatt már igen. Többször kívánta például a csokoládét. Szeretett volna mindent megadni a testének és olyan sokáig szoptatni a kis Mendelt, amilyen sokáig csak lehet. 

Szabó Zsófi már konzultált orvosával, újra kezelik, és még az életmódváltástól sem riad vissza. Azt mondja: a legfontosabb a kitartás. Életmódváltásának minden lépését azért nem szeretné megosztani követőivel, mert tudja: minden ember más, és mindenkinek másra van szüksége.