Király Lindát 53 kilós filigrán lányként ismerte meg az ország, azóta azonban felszedett néhány kilót magára. Erről mesélt őszintén.

Meghízott Király Linda, aki elárulta, mi áll a jelentős súlyfelesleg hátterében. A fizikai okokon túl, lelki problémái is vannak a gyönyörű hangú énekesnőnek, aki a súlytöbblet ellenére is nagyon szexi. 

Király LindaForrás: FeelSOULgood - Lelkünk küzdelme a kilókkal rendezvény

„Az, hogy hogyan érzem magam a bőrömben, nem a súlyomtól függ. Volt olyan időszak, amikor bár vékonyabb voltam, mégsem voltam magabiztos. A hízásomnak a fizikai okokon túl, lelki oka is van: korábban rengeteg bántás és csalódás ért, karrierem elején sokszor úgy éreztem, hogy a külsőmre figyeltek, ahelyett, hogy a hangommal és a mondanivalómmal foglalkoztak volna. Ahogy a testem jelezte, hogy valami nem stimmel, úgy indultam el egy belső, önismereti úton, és azáltal, hogy megismertem önmagam, és kiteljesedtem, végre a hangomra kezdtek figyelni" 

„Hiszek abban, hogy életmódváltás kell a fogyáshoz, emellett fontos az is, hogy orvosi segítséget kérjünk, ha szükséges, de a legfontosabb az, hogy rendben legyen a lelkünk. Úgy érzem, kezdek békében lenni magammal, emiatt a jelenlegi alakomra csupán átmeneti állapotként tekintek" - mondta el Linda a FeelSOULgood Lélekközösség rendezvényen.