Cinthya Dictator videós blogban vallott arról, hogy 5 hónapja pszichiátriai kezelésen vett részt. A fotós az intézetben is készített felvételeket, ezeket is bemutatta.

Hihetetlen bátorságra vall az, amit Cinthya Dictator tett: bevallotta, hogy pszichiátriai kezelésen esett át. Videójában azt is megmutatta, milyen volt, amikor befeküdt az intézetbe.

Cinthya Dictator pszichiátriai kezelésre szorultForrás: Youtube/Cinthya Dictator

„Úgy érzem, hogy beszélnem kell róla, hogy 5 hónappal ezelőtt pszichiátriai kezelésen vettem részt azért, mert a szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket, ezért befeküdtem a kórházba. Nagyon jól tettem, mert van az a pont, amikor már nem tudjuk megoldani egyedül, és szükség van külső segítségre. Nagyon szerencsésnek mondom magamat, mert a családom, a barátai, és a tanáraim teljese vállszélességgel mellettem voltak, támogattak és túljutottam ezen a krízisen" - mondta Cinthya, aki a pszichiátrián is készített videókat, melyekből mutatott részletet. „Nagyon elveszett vagyok, és félek, hogy itt kell lennem. Gondolatok vannak, és ez nagyon fájdalmas dolog, mert nem akarok gondolkozni. Csak rossz dolgok jutnak a eszembe, az, ami az én fejemben van, ahhoz nincs olyan eszköz, ami segítene, hogy ezt ki tudjam fejezni" – mondta Cinthya az első napján.