Egymásra talált két Down-szindrómás baba: a kétesztendős Cutler és Clara egyszerűen imádják egymást. Szüleik közös Instagram-oldalt is indítottak a számukra, ahol bárki figyelemmel követheti fejlődésüket.

Amy Sanders és Lana Beaton azután ismerkedett meg egymással, hogy mindkettőjüknek Down-szindrómás babája született. Úgy gondolták, érdemes leülniük és beszélgetniük, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat. A két nő között egyből szimpátia alakult ki és úgy gondolták, gyermekeiket is összehozzák.

A kis Cutler és Clara, akik között mindössze egy hónap van, szintén nagyon hamar összebarátkozott, olyannyira, hogy ma már szinte elválaszthatatlanok egymástól. Bár személyiségük alapvetően különböző, mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

Clarának sajnos gyakran kell kórházba járnia, ugyanis nyitott szívvel született, de videón keresztül akkor is tartják a kapcsolatot a kis barátjával. Amikor pedig együtt vannak, öröm nézni őket: egész nap lefoglalják magukat, vidáman játszanak.

Hogy a két anyuka megmutassa a világnak, hogy a Down-szindrómás babák is élhetnek teljes és boldog életet, közösen készítettek gyermekeiknek egy Instragram-oldalt, ahol bárki figyelemmel követheti a cseperedésüket – írja a Metro.

Clara & Cutler (@claraandcutler) által megosztott bejegyzés,