Nemrégiben tért haza 50 nap távollét után Istenes Bence a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivort forgatták. Nemcsak saját születésnapját nem tölthette családjával, de kisfiájét, Nátánét sem. Elárulta, azért érzékeny pont ez számára, mert saját születésénél az orvosok nem gondolták, hogy életben marad. 

"Születésemkor elpattant egy ér az agyamban, az orvosok jó darabig tehetetlenül álltak fölöttem, ugyanis nem tudták elállítani a vérzést. Azt mondták anyunak, hogy még utoljára jöjjön be hozzám, és köszönjön el tőlem, mert nem valószínű, hogy életben maradok. A kórházban persze mindent elkövettek, hogy ne így történjen" - mesélte a Story magazinnak Istenes Bence, aki az nemrégiben tért haza a Fülöp-szigetekről 50 nap távollét után, ahol a Survivort forgatták. 

Istenes Bence végre családjával elhetForrás: Instagram/Istenes Bence

A műsorvezető azért idézte fel ezt a történetet, mert a forgatás miatt nem tölthette sem saját, sem kisfia, Nátán születésnapját a családjával. Gyermekkorában az orvosok folyamatosan figyelték, félő volt, hogy lassanbban fejlődik majd társainál, ám ez nem így lett. 

Mióta hazaért a Fülöp-szigetekről, kisfia szinte el sem akarja engedni, örülnek, hogy végre ismét együtt lehetnek.