Törőcsik Mari rosszul lett, de így is nyilvánosság elé állt

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Törőcsik Mari nyilvánosság rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari vasárnap vett részt a tiszteletére rendezett ünnepségen Velemen, ám csupán néhány perccel az esemény előtt rosszul lett a művésznő, de így is részt vett a rendezvényen. 

Törőcsik Mari tiszteletére vasárnap tartottak egy rendezvényt Velemen, ahol átadták a művésznőnek a díszpolgárságát igazoló oklevelet, ám az esemény előtt rosszul lett a színésznő. Ennek ellenére részt vett az ünnepségen, és mondott pár megható szót a falubelieknek.

Törőcsik Mari rosszul lett a tiszteletére rendezett esemény előtt Forrás: MTI/Kallos Bea

önök köszönik meg nekem, hogy itt élek, de valójában én tartozom köszönettel Velemnek,

Ripost

Főeret vágott az orvos a baba körülmetélésénél, vérben úszott a kicsi (18+)http://www.life.hu/drlife/20180618-foeret-vagott-az-orvos-a-baba-korulmetelesenel-verben-uszott-a-kicsi-18.htmlNem akart hinni a szemének az az édesanya, aki körülmetéltette kisfiát. Ám amikor hazaértek, a pici pelenkája vérbe úszott. Az orvos hibázott, másik kórházban látták el a kisfiút, akinél nem tudni, hogy lesz-e felnőttkorára valamilyen hátránya a műhibából. Dr. Life--Fogamzásgátló miatt vesztette el fogait a fiatal modellhttp://www.life.hu/drlife/20180618-fogamzasgatlo-spiral-miatt-vesztette-el-fogait-a-fiatal-modell.htmlElle Jansen hiába álmodozott modellkarrierről, a fogamzásgátló spirál mellékhatásaként tönkrementek fogai és emiatt kénytelen volt lemondani vágyairól. Dr. Life--Másodjára is legyőzte a rákot Hardi Richárd, a Fradi jégorongozójahttp://www.life.hu/drlife/20180618-masodjara-is-legyozte-a-rakot-hardi-richard-a-fradi-jegorongozoja.htmlHardi Richárd kemény küzdelem után tér vissza a Fradi jégkorongosai közé: másodjára is legyőzte a rákot. Dr. Life--Megint baj van: ezért nem műthető Boros Lajos szívehttp://www.life.hu/drlife/20180618-nagy-a-baj-ezert-nem-mutheto-boros-lajos-szive.htmlBoros Lajos hónapok óta vár a gyógyulásra, ehhez azonban meg kellene műteni a szívét. Az operációt pedig egy újabb egészségi probléma miatt ismét el kell halasztani - írja a Blikk. Dr. LifeOrigoKulcsár Edina komoly betegséggel küzd, elhalasztotta a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20180615-kulcsar-edina-komoly-betegseggel-kuzd-elhalasztotta-a-mutetet.htmlKulcsár Edina évek óta policisztás petefészek szindrómával küzd, arra sem volt sok esélye, hogy teherbe essen. Műteni kellett volna, ám akkor már tudta, hogy várandós, így elhalasztotta a beavatkozást. Dr. Life--Rubint Rékának foltot találtak a tüdején egy röntgen során: nagyon megijedtekhttp://www.life.hu/drlife/20180617-rubint-rekanak-foltot-talltak-a-tudejen-egy-rontgen-soran.htmlRubint Réka 10 évvel ezelőtti kálváriájáról Norbi beszélt az ATV-ben. Elárulta, egy tüdőgyulladás miatt vizsgálták ki Rékát, amikor foltot találtak a tüdején. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.