Törőcsik Mari vasárnap vett részt a tiszteletére rendezett ünnepségen Velemen, ám csupán néhány perccel az esemény előtt rosszul lett a művésznő, de így is részt vett a rendezvényen. 

Törőcsik Mari tiszteletére vasárnap tartottak egy rendezvényt Velemen, ahol átadták a művésznőnek a díszpolgárságát igazoló oklevelet, ám az esemény előtt rosszul lett a színésznő. Ennek ellenére részt vett az ünnepségen, és mondott pár megható szót a falubelieknek. 

Törőcsik Mari rosszul lett a tiszteletére rendezett esemény előttForrás: MTI/Kallos Bea

"Bárhogy lesz is, most itt ülök és itt is maradok, amíg csak elviselnek. Majd csendesen köhögök, ha pedig elfogy a zsebkendőm, majd maguk adnak nekem. Érdekes ez... Pár perce a kocsiban komoly rohamot kaptam, de most, hogy itt vagyok, már nyomát sem érzem. Csak azt kérem, ne sorolják az érdemeimet, mert én itt nem vagyok művésznő, csak Marika... Most önök köszönik meg nekem, hogy itt élek, de valójában én tartozom köszönettel Velemnek, hogy itt élhetek. Én már biztosan itt fogok meghalni is..." - idézte a Ripost a könnyeivel küszködő Törőcsik Marit.