Mentő vitte el premier előtt a Magyar Színház színészét, Schruff Milánt

mentő Schruff Milán gyomorrontás Magyar Színház premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendező állt be helyettesíteni a Belvárosi Színház Mojo című darabjának premier előtti előadásán szerda este. A komédia egyik főszereplője, Schruff Milán a főpróbán rosszul lett, elvitte a mentő.

A darab permier előtti előadásán szerdán, a produkciós iroda vezetője, Orlai Tibor állt ki a közönség elé, hogy elmondja, az egyik főszereplő, Schruff Milán állapota bizonytalan, nem tud színpadra állni.

"Sajnálatos módon a darab egyik főszereplője, Schruff Milán kedden, a főpróbán rosszul lett, és a mentő vitte el. Ételmérgezést kapott, állapota stabil, de bizonytalan még, visszatér-e a premierre. Helyére a darab rendezője, Göttinger Pál ugrik be" - idézi a Blikk a Orlait. Göttinger profin vette át a szerepet, mintha csak hónapokon keresztül készült volna erre. Schruff Milán csütörtökön már színpadra tudott állni, de azért még érezte a komoly gyororrontás nyomait.

"Még nem vagyok száz százalékos, de este már én játszom. Minden rendben ment, de azért be kellett osztanom az energiáimat" - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.