30 éve megküzdött a rákkal, most felkereste akkori ápolóját a brit nő

nővér kórház rák ápoló kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ráktúlélő lány 30 év után megkereste egykori ápolóját, akire a mai napig jó szívvel emlékszik vissza.

Liz 14 éves volt, amikor az életéért kellett küzdenie. Rákos volt és négy hónapot töltött kórházban. A szörnyű időszakból mégis egy pozitívumra emlékszik vissza leginkább: Debbie-re, a kedves nővérre, aki mindig ott volt mellette. Ő volt az, aki látta félelmét és hatalmas küzdelmét. Míg a család a sírástól vörös szemekkel ülte körül a kórházi ágyát, addig Debbie mindig mosolygott, amikor meglátogatta szobájában.

A nő most úgy döntött, megkeresi a nővért, akinek a mai napig elmondhatatlanul hálás. Csupán a keresztnevét tudta és egy fotója volt róla, mégis belevágott a keresésbe. A Twitter bejegyzését rengetegen megosztották, és hamarosan rábukkant egykori ápolójára.

Debbie emlékezett Lizre, azt választolt az üzenetére, hogy a mai napig nem felejtette el, sőt ő is megpróbálta megkeresni a lányt, de nem járt sikerrel. A nővér az gondolta, Liz állapota talán mégis rosszabbra fordult és esetleg időközben elhunyt.

A két nő nagyon boldog volt, hogy újra kapcsolatot teremtettek egymással és úgy néz ki, hamarosan személyesen is újra találkoznak - számolt be róla a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.