Szemműtéten esett át a TV2 műsorvezetője, Vitányi Judit

szemműtét műtét TV2 Vitányi Judit kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemműtéten esett át a TV2 csinos műsorvezetője, Vitányi Judit.

Csak kevesen tudják, hogy gyermekkora óta szemproblémákkal küzdött a TV2 műsorvezetője, Vitányi Judit.

Hétéves korom óta vagyok szemüveges és egyből egy másfél dioptriással kezdtem. Azóta minden évben romlott a szemem, senki nem tudja, miért... Utána tizenhárom éves voltam, amikor megkaptam az első kontaktlencsémet, azzal jóval élesebben láttam, de folyamatos volt akkor is a romlás. Most jutottam el oda, hogy három éve nem romlott, most tudtam elmenni egy alkalmassági vizsgálatra, hogy egyáltalán meg lehet-e műteni" – mesélte a műsorvezető a FEM3-ban.

Vitányi Judit elárulta, az utóbbi időben már szemüveggel és kontaktlencsével sem látott már élesen, ezért nagyon nagy megkönnyebbülés volt számára a szemműtét.

Amikor elmentem az egyhetes kontrollra, mondták, hogy minden rendben és kijöttem az épületből, odaértem az autómhoz és leesett, hogy én életemben először kontaktlencse és szemüveg nélkül vezettem. Ez akkora hatással volt rám, hogy elpityeredtem..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.