Kayla Hansen belülről ég: ritka rendellenesség miatt óriási fájdalma van

Forrás: NORTHFOTO/alonso parra/Alonso Parra -
rendellenesség égés Kayla Hansen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű rendellenesség teszi pokollá a 29 éves Kayla Hansen életét, ami miatt állandó, pokoli fájdalmat érez.

A kínok kínját éli át minden nap a 29 éves arizonai nő, Kayla Hansen. Egy szörnyű rendellenesség miatt, méghozzá a regionális fájdalom szindróma miatt. A különös betegség következtében minden áldott nap minden percében borzalmas és pokoli fájdalmat él át: rosszabb, mint egy amputáció, a csonttörés, a szülés vagy éppen a rák.

Kayla Hansen belülről ég Forrás: NORTHFOTO/alonso parra/Alonso Parra
Komoly balesetet szenvedett Kárász Róbert: egy hétig lábra sem tudott állnihttp://www.life.hu/drlife/20180726-komoly-balesetet-szenvedett-karasz-robert-egy-hetig-labra-sem-tudott-allni.htmlKárász Róbert egy ártatlan séta alkalmával szenvedett nagyon komoly sérülést: egy rosszul rögzített csatornafedél okozott neki nagy fájdalmat. Dr. Life--Meghalt Melanie Hughes, az angol Coronation Street és Cold Feet című sorozatok egykori szereplőjehttp://www.life.hu/drlife/20180725-meghalt-melanie-hughes-szineszno.html39 évesen halt meg Melanie Hughes színésznő, aki napi egy üveg vodkát ivott...Dr. Life--Betegség jele is lehet a körmön lévő fehér folthttp://www.life.hu/drlife/20180725-betegseg-jele-is-lehet-a-kormon-levo-feher-folt.htmlSzinte mindenki tapasztalta már, hogy időnként fehér foltok alakulnak ki a körmén. Ezek egy idő után eltűnnek, ám bizonyos esetekben betegség jelei is lehetnek. Ha hosszú ideig nem múlik el, érdemes orvoshoz fordulni. Dr. LifeThinkstock Rákot diagnosztizáltak Tóth Róbert kajakosnálhttp://www.life.hu/drlife/20180724-rakot-diagnosztizaltak-toth-robert-kajakosnal-sportolo.htmlGyűjtést szerveznek a fiatal magyar kajakosnak, Tóth Róbertnek, aki daganatos megbetegedéssel küzd. Dr. Life--Merev bőr szindrómában szenved a 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20180724-merev-bor-szindromaban-szenved-a-12-eves-fiu.htmlMinden pénzét fiuk kezelésére költi a Rogers család, mióta 2013-ban a kis Jaiden-nél merev bőr szindrómát diagnosztizáltak. Egyre nehezebben lélegzik, a kísérleti eljárások pedig igen drágák. Dr. Life--Smaltig Dalma lábán áthajtott egy autóhttp://www.life.hu/drlife/20180723-smaltig-dalma-laban-athajtott-egy-auto.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Smaltig Dalma kórházból tett közzé képet közösségi oldalán. Mint kiderült: áthajtott egy autó a lábán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.