Baukó Éva öt éve tiszta - egykori függőségéről mesélt a volt villalakó

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
alkoholizmus függőség Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva 5 éve tiszta - azóta nem iszik alkoholt és gyógyszereket sem szed. Régi időszakáról mesélt.

A Való Világban vált ismertté Baukó Éva, aki folyamatosan kirohanásaival és folyamatos részegségével hívta fel magára a figyelmet.

Amikor elvállaltam a valóságshow-szereplést, komoly pánikbetegséggel küzdöttem. Csak néha tört rám, de a villában, a zárt közegben felerősödött és gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat. A villa után megviselt, hogy az emberek problémás alkoholistának látnak, de ahelyett, hogy változtattam volna, még jobban elmerültem. Gyakorlatilag közlekedni sem tudtam, és minden stresszhelyzetet az itallal kompenzáltam.

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

A celeb 5 éve döntötte el, hogy nem mehet így tovább és bevonult egy elvonóra.

"Egyre agresszívebb lettem, elmartam a barátaimat, és ezt a családom sem tűrte. Aztán elfogyott a pénz és a lehetőségeim. Senkire sem számíthattam, és ekkor szembesültem vele, hogy tovább kell lépnem. Öt éve nyáron bevonultam egy pszichiátriai kezelésre, ami inkább elvonó volt, ám az egyetlen lehetőség, hogy kigyógyuljak a pánikbetegségből és az alkoholproblémákból - mesélte el a Blikknek az egyori botrányhős.

Kayla Hansen belülről ég: ritka rendellenesség miatt óriási fájdalma vanhttp://www.life.hu/drlife/20180726-kayla-hansen-belulrol-eg-ritka-rendellenesseg-miatt-oriasi-fajdalma-van.htmlSzörnyű rendellenesség teszi pokollá a 29 éves Kayla Hansen életét, ami miatt állandó, pokoli fájdalmat érez. Dr. Life--Minden ötödik magyar iszik sört annak egészségügyi hatásai miatthttp://www.life.hu/drlife/20180726-minden-otodik-magyar-iszik-sort-annak-egeszsegugyi-hatasai-miatt.htmlSokan tisztában vannak a sör legalapvetőbb egészségügyi hatásaival, de ezeken túl is vannak pozitív következményei a sörfogyasztásnak! Dr. LifeOrigoKomoly balesetet szenvedett Kárász Róbert: egy hétig lábra sem tudott állnihttp://www.life.hu/drlife/20180726-komoly-balesetet-szenvedett-karasz-robert-egy-hetig-labra-sem-tudott-allni.htmlKárász Róbert egy ártatlan séta alkalmával szenvedett nagyon komoly sérülést: egy rosszul rögzített csatornafedél okozott neki nagy fájdalmat. Dr. Life--A saját kertjében szülte meg gyerekét a nő: videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20180726-a-sajat-kertjeben-szulte-meg-gyereket-a-no.htmlEgy német nő a saját kertjében, külső segítség nélkül szülte meg gyermekét. A szülés folyamatát videóra is vette. Dr. LifeOrigoEllenzik a szakértők a ventilátor mellett alvásthttp://www.life.hu/drlife/20180726-ellenzik-a-szakertok-a-ventilator-mellett-alvast.htmlA hőség enyhítésére sokan használnak ventilátort, ami kellemes hűs hőmérsékletet teremt, de nem csak előnyei vannak. Dr. LifeOrigoMerev bőr szindrómában szenved a 12 éves fiúhttp://www.life.hu/drlife/20180724-merev-bor-szindromaban-szenved-a-12-eves-fiu.htmlMinden pénzét fiuk kezelésére költi a Rogers család, mióta 2013-ban a kis Jaiden-nél merev bőr szindrómát diagnosztizáltak. Egyre nehezebben lélegzik, a kísérleti eljárások pedig igen drágák. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.