Serena Williams szülés utáni depressziójáról vallott

depresszió szülés utáni depresszió szülés család gyermek Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán számolt be a világhírű teniszező, Serena Williams arról, hogy sok nőhöz hasonlóan ő is szülés utáni depresszióval küzd. Szeretén felhívni a figyelmet arra, hogy beszélni kell a problémáról. 

"Több cikket olvastam, amelyek szerint a szülés utáni depresszió akár 3 évig is eltarthat, ha nem foglalkoznak vele" - írta Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében a teniszező, Serena Williams, aki szeretné felhívni a figyelmet a problémára. A Vogue magazin vette észre, hogy a sportolónő azt részletezi: sok nőhöz hasonlóan ő is szülés utáni depresszióval küzd.

Williams tavaly hozta világra lányát, Alexis Olympiát sürgősségi császármetszéssel. Bejegyzésében azt írta, néha azt úgy érzi, nem tud eleget adni gyermekének. "A legjobb a kommunikáció. Beszélgetek erről az anyámmal, a nővéremmel, a barátaimmal, elmondják, hogy az érzéseim normálisak" - írta a teniszező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.