Ahogy írtunk róla, Andrea tizenöt év után elhagyta a beteg zenészt, de később mégis megcáfolták ezt a híresztelést, vagy legalábbis arról szóltak a hírek, hogy a nő visszament Orbán Józsefhez. Most kiderült, Andrea is komoly egészségi gondokkal küzd, ezért nem tudott megfelelően párja mellett állni. 

"Nagyon egyedül érzem magam. Józsi barátai haragszanak rám, nem vesznek rólam tudomást" - mondta el a Ripostnak Andrea, aki a templomi szertartás után félve ült be a zenész temetésére tartó kisbuszba.

"Erősnek kell lennem, mert senki nem foglalkozik velem. Igaz, hogy az utolsó időszakban nem látogattam túl gyakran Józsit, de csak azért nem, mert én is beteg vagyok.Képtelen voltam feldolgozni, ami vele történik, közben igyekeztem magamon is segíteni. Több mint tizenöt éve ismerjük egymást a fiúkkal, de most mindennek vége, elfordultak tőlem, bevallom, rettegtem beülni a buszba. Úgy érzem, hogy engem senki nem akar megérteni, pedig csak mert nem vagyok rákos, még komoly betegséggel küzdök, amiből egyre inkább úgy érzem, hogy nincs kiút, és gyógyszer sincs rá" - tette hozzá az elhunyt zenész kedvese. 

Forrás: Mokka