Imádja az internet a nyitott gerinccel született kétéves kisfiút

betegség kisfiú nyitott gerinc cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az internet azt a két éves, csupa mosoly kisfiút, aki nyitott gerinccel látta meg a napvilágot. A gyermeknek immár 200 ezres rajongótábora van a Facebookon.

A kis Roman Dinkel két évvel ezelőtt látta meg a napvilágot nyitott gerinccel. A rendellenességre a terhesség 20. hetében derült fény, de a szülők bíztak benne, hogy így is boldog, fájdalommentes életet tudnak biztosítani a kicsinek.

Roman szépen fejlődik, ma már mankóval is tud járni és igazi életvidám kisfiú.

A szülők létrehoztak számára egy Facebook-oldalt, hogy ezen dokumentálják életét és gyógyulását. Nem számítottak rá, hogy a kisfiú ekkora sztár lesz, ma már több mint 200 ezren követik.

Mondtuk neki, hogy milyen híres lett, de egyelőre még nem tudja ezt felfogni, nem is érdekli egyáltalán. Ő egy elképesztően vicces és laza személyiség, imádnivaló" – mesélte Roman anyukája a People magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.