Szombat este egy szórekozóhely előtt támadtak rá az Operettszínház sztárjára, Sánta Lászlóra, aki jelenleg feleségével, Juliskával a Nyerő Páros című sztárvetélkedőben látható.

Brutálisan megverték Sánta Lászlót, aki megkocogtatta egy hölgy vállát, így figyelmeztetve, hogy kinyílt a táskája. A hölgy társasásában lévő férfinek ez nem tetszett és nekiesett a színésznek, majd egy másik is férfi is megjelent és csúnyán elbántak vele. A Blikknek ő maga mesélte el a szörnyű történetet. 

Sánta LászlóForrás: Facebook

Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a - szerintem segítőkész - gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, „takarodjak". Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen - mesélte László, aki végül nem tett feljelentést ismeretlen tettes ellen.