Ritka betegség miatt hatalmas szemei vannak ennek a kislánynak

betegség szemek kislány ritka betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, valószerűtlenül nagy szemei vannak a két éves Mehlani Ramireznek. Különleges külsejét azonban egy ritka genetikai betegségnek köszönheti.

A két éves Mehlani Ramirez az úgynevezett Axenfeld-Rieger-szindrómával látta meg a napvilágot. Emiatt a betegség miatt a szemei elképesztően nagyok, pont olyanok, mint a mesebeli figuráknak.

Sokan elámulnak a különleges szemein, ám édesanyja nagyon aggódik. Egyrészt attól fél, hogy a kicsit később az iskolában csúfolni fogják, másrészt viszont fennáll a veszély, hogy a kislány a betegség következtében később megvakul.

A szokatlanul nagyméretű pupillája miatt fényérzékeny és folyton napszemüveget kell hordania. Már több műtéten is átesett, de hamarosan újabb vár rá, hogy ne romoljon a látása.

Mindig kicsit furcsán érzem magam akkor, ha megdicsérik a szemét. Ilyenkor mindig elbizonytalanodom, elmondjam-e nekik, hogy egy betegség miatt ilyen... Imádkozom, hogy Mehlani is mindig lássa azt, hogy milyen gyönyörű" – nyilatkozta a Metrónak az édesanya.

Sikeres volt a rákos magyar kajakos, Tóth Róbert kezelése: nagyon bizakodóhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sikeres-volt-a-rakos-magyar-kajakos-toth-robert-kezelese.htmlTóth Róbert kajakosnál ritka rákos megbetegedést diagnosztizáltak, melyet Németországban kezeltek speciális eljárással. A második műtétre a család nem tudta összeszedni a pénzt, de a nyilvánosság segítségével sikerült összegyűjteni a szükséges összeget. A sportoló már itthon lábadozik, és elárulta, milyen állapotban van. Dr. Life--Megsérült Pintér Tibor: ledobta a lovahttp://www.life.hu/drlife/20180919-megserult-pinter-tibor-ledobta-a-lova.htmlPintér Tibor lovai igen engedelmes jószágok, éppen ez okozott problémát: a színész új musicalében ugyanis zabolátlaunl kellene viselekdnie az egyik lónak, ennek betanítása közben érte komoly baleset Tibort. Dr. LifeOrigoSúlyos balesetet szenvedett Marcellina az osztrák Alpokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180919-sulyos-balesetet-szenvedett-marcellina-az-osztrak-alpokban.htmlMarcellina egy 40 kilométeres sebességgel haladó quadról repült le az osztrák Alpokban.Dr. LifeOrigoCassandra Hall hatalmas ajkakkal született, félt, hogy nem megy férjhezhttp://www.life.hu/drlife/20180918-cassandra-hall-hatalmas-ajkakkal-szuletett-felt-hogy-nem-megy-ferjhez.html5 nagyobb és több kisebb anyajegy található Cassandra Hall testén, amelyekkel kapcsolatban sokáig úgy érezte, elcsúfítják a külsejét. Most azonban férjhez ment, szeretné megmutatni, hogy ez nem lehet akadály abban, hogy valaki megtalálja a szerelmet. Dr. Life--Boros Lajos felesége nyilatkozott a férjérőlhttp://www.life.hu/drlife/20180918-boros-lajos-felesege-nyilatkozott-a-ferjerol.htmlBoros Lajos a szívműtétje óta nem adott magáról életjelet, de a felesége most nyilatkozott a férjéről. Dr. LifeOrigoRossz hatással van gyermeke egészségére, ha az apa kevés proteint fogyaszthttp://www.life.hu/drlife/20180913-rossz-hatassal-van-gyermeke-egeszsegere-ha-az-apa-keves-proteint-fogyaszt.htmlSok tanáccsal látják el az édesanyákat arra vonatkozóan, hogyan táplálkozzanak, hogy gyermekük egészséges legyen. Az édesapákra vonatkozóan azonban még nem volt ilyen kutatás. Most azonban kiderült, milyen egészségügyi gondjai lehetne az utódoknak, ha az édesapa kevés proteint fogyaszt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.