Nem lehetett otthonában telefonon elérni Törőcsik Marit. Kiderült, ismét kórházba került.

A Bors információi szerint ismét kórházba került a Nemzet Színésze, Törőcsik Mari. Nem lehetett otthonában elérni telefonon, barátai aggódni kezdtek érte. 

"Sokan aggódunk érte, de szerencsére ő jól akar lenni, ezért veti alá magát mindennek, amitől erőre kaphat" - mondta a lapnak informátoruk. Úgy tudja, immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, hogy felerősítsék. A színésznő bizakodik, ám fél, hogy egyszer benntartják. 

Törőcsik Mari immunterápiát kapFotó: Szabó Gábor - Origo

Jordán Tamás szokásához híven most is meglátogatta kolléganőjét. "Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen" - fogalmazott Jordán Tamás. 

Kárász Róbert is felhívta a színésznőt, hogy boldog névnapot kívánjon neki. Ám Törőcsik Mari közölte, nem tartja a névnapját, egyébként is Mariannak hívják. "Elárulta, hogy Hegyi Barbara édesapja javaslatára lett Mari, de egy adminisztrációs hiba folytán Mariánnak anyakönyvezték, ebből lett később rövidítve Mari" - árulta el Kárász Róbert.