A kórházi ágyról posztolt Mosolyka, ám egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, de posztjából egyértelműen kiolvasható, hogy nagy bajban volt. 

Záporoznak az aggódó és erőt adó kommentek Mosolyka legutóbbi Instagram-posztja alá. A blogger ugyanis kórházba került, onnan üzent a követőinek. Azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mi történt, de írásából lehet sejteni, hogy nagy volt a baj. 

Mosolyka a kórházból üzentFotó: Szabó Gábor/Origo

"Megviseltek az elmúlt napok. Nagyon. Most már újra van egy kis mosoly, de nem az igazi. Ez még nagyon nem. Még nincs bennem elég erő, és az átélt dolgok - ha csak egy pillanatra is végigfutnak a gondolataimon -, megijesztenek. Megijesztettem magam és a szeretteim. De tudtam, hogy maradni szeretnék minden erőmmel, mert van kiért, miért. Még annyi dolgom van, amit szeretnék megtenni. Fogok írni arról, hogy mi történt, de most még erősödöm és igen, minden kedves szó ehhez hozzásegíthet. A sürgősségin egy Lélek mellettem tovább utazott. Erre nincsenek szavak. Arra mikor kimondják az időt, mikor a Lélek továbblép... arra viszont van, hogy kimondjam, hogy mekkora lehetőség az élet. Az, hogy élhetek, hogy élsz, hogy megélhetsz dolgokat. Nem tudom, hogy miért döntöttem úgy, hogy ezt a leckét is vállalom, de talán mert nem elég még mindig magamnak és Neked, a szomszédnak a figyelmeztetés, hogy az élmények most vannak, nem majd. Majd helyett most tegyem meg, mit tenni lehet magamért, másokért. Hogy ezt most adjam át és nem majd..." - írta Mosolyka.