Pintér Tibor súlyos sérülést szenvedett előadás közben: elszakadt az ágyéktartó izma

Forrás: TV2 -
súlyos sérülés Pintér Tibor ágyék előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor a Kincsem című előadás közben rosszul érkezett vissza a nyeregbe, így komoly intim sérülést szenvedett. Jegeli, és különböző krémekkel keni, mert nincs ideje a regenerálódásra.

Elszakadt az ágyéktartó izma Pintér Tibornak, aki egy előadás alkalmával rosszul érkezett vissza a lovára.

Pintér Tibor Forrás: TV2

Az ugratás után rosszul érkeztem, és elszakadt az ágyéktartó izmom. Pihentetem, és jegelni tudom, illetve különböző kenőcsökkel próbálom elősegíteni az izomrostok mihamarabbi összeforrását. Pihenésre nincs idő, sok előadásunk van, nem beszélve a Sztárban sztárról, ahol hétről hétre kell készülnöm, és bizony az első adásban még a lépcsőről is nehéz volt leugranom. Most már sokkal jobb - mesélte a Borsnak a színész.

Király Viktort átverték a The Voice készítői: az énekes mesélt a méltatlan helyzetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiraly-viktort-atvertek-a-the-voice-keszitoi-az-enekes-meselt-a-meltatlan-helyzetrol.htmlKirály Viktor és családja könyvet adott ki az életükről, melyből a többi között az is kiderült, hogy csúnyán átverték az énekest az amerikai The Voice című műsorban. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-valovilag-9-puskas-peti-elmondta-mit-szeret-a-valosagshowban.htmlA ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. TV + SztárokOrigoPataki Ági modellről is jelentettek a szocializmus idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pataki-agi-modellrol-is-jelentettek-a-szocializmus-idejen.htmlPornográf tartalmú jelentésekre számítottak azok, akik azzal bíztak meg valakit a szocializmus idején, hogy Pataki Ági manökenről jelentsen. Nem kapták meg a szaftos részleteket. TV + Sztárok--Mádai Vivient melltartóban fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-madai-vivient-melltartoban-fotoztak.htmlMádai Vivien levetkőzött: melltartóban mutatta meg magát. TV + Sztárok--Curtis nem jelent meg a TV2 forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-curtis-nem-jelent-meg-a-tv2-forgatasan-csak-show-es-mas-semmi.htmlA Bors úgy tudja, hogy a következő ilyen botlásnál a csatorna kirúgja a produkcióból. TV + SztárokOrigoInterjú Sigala DJ-vel a Petőfi Zenei Díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-interju-sigala-djvel-a-petofi-zenei-dijatadon.htmlSigala 1992-ben született Londonban. Miközben az angol sztár-DJ gyerekkorában még Freddie Mercury- vagy éppen Stevie Wonder-dalokat zongorázott, csak néhány éve fordult az elektronikus zene irányába. A világ top százas listájáról éppen hogy csak lecsúszott, világsztárok látják el remixmunkával. Magyarországra a Petőfi Zenei Díjátadó miatt látogatott, így adta magát a kérdés, hogy tudja-e, ki az a Petőfi Sándor. Sőt azt is elmesélte, hogyan támadt rá egy lelkes rajongója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.