Boros Lajos a kóma alatt olykor agresszív volt

Forrás: MTI/Beliczay László -
betegség szívműtét lábadozás kórház Boros Lajos gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hétig feküdt kómában Boros Lajos műsorvezető a szívműtéte után. Épp a házassági évfordulóján ébredt fel. Vár rá még egy műtét, most a kórházban töltött időről és a kómáról mesélt. 

Nemrégiben átesett a szívműtéten Boros Lajos műsorvezető, az operáció után 5 hétig kómában feküdt, élet és halál közt lebegett. Még egy műtét vár rá, mielőtt újra úszni kezdhet. Ám ezt szerencsére már nem a szívén végzik.

A kómából éppen a házassági évfordulóján ébredt fel. Mint mondta, van egy emléke a sötétségben töltött időből. „Az egész 5 hétből, ami megmaradt, egy hangbevágás a fekete filmben. A feleségem áll velem szemben és körben a család. Azt mondja nekem: Lackó, hát itt van mindenki” – emlékezett vissza Boros Lajos.

Azt pedig már csak az elmondásokból tudja, hogy a kóma alatt olykor agresszív volt. „Kiderült, hogy volt egy olyan korszakom a műtét után, hogy időnként megtámadtam ápolónőket. Agresszív voltam, kitéptem magamból a drótokat, ilyesmi” – osztotta meg a Mokka műsorvezetőivel Boros Lajos, de ezekre nem emlékszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.