Öt hétig feküdt kómában Boros Lajos műsorvezető a szívműtéte után. Épp a házassági évfordulóján ébredt fel. Vár rá még egy műtét, most a kórházban töltött időről és a kómáról mesélt. 

Nemrégiben átesett a szívműtéten Boros Lajos műsorvezető, az operáció után 5 hétig kómában feküdt, élet és halál közt lebegett. Még egy műtét vár rá, mielőtt újra úszni kezdhet. Ám ezt szerencsére már nem a szívén végzik. 

A kómából éppen a házassági évfordulóján ébredt fel. Mint mondta, van egy emléke a sötétségben töltött időből. „Az egész 5 hétből, ami megmaradt, egy hangbevágás a fekete filmben. A feleségem áll velem szemben és körben a család. Azt mondja nekem: Lackó, hát itt van mindenki” – emlékezett vissza Boros Lajos. 

Azt pedig már csak az elmondásokból tudja, hogy a kóma alatt olykor agresszív volt. „Kiderült, hogy volt egy olyan korszakom a műtét után, hogy időnként megtámadtam ápolónőket. Agresszív voltam, kitéptem magamból a drótokat, ilyesmi” – osztotta meg a Mokka műsorvezetőivel Boros Lajos, de ezekre nem emlékszik.