Survivor Gábornak egy csípés miatt voltak hatalmas fájdalmai

Forrás: RTL Klub -
csípés fájdalom Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű fájdalmakkal kellett megküzdenie Gábornak a Survivor forgatása alatt. Szerencsére játékostársai mindig ott voltak, és segítettek neki.

A Survivor játékosát, Gábort még a Gagamba törzsben csípte meg egy rovar, amely hatalmas kelést okozott a bokája fölött. Sokan aggódtak érte, de benne meg sem fordult, hogy feladja a versenyt.

A Gagamba törzs minden tagja foglalkozott ezzel a sérüléssel. Segítettek, forró vizet csináltak, kitisztították. Volt olyan, hogy szinte elájultam a fájdalomtól. Hál' istennek ez elmúlt. Nem is szeretek róla beszélni, mert még mindig látom a heget" - mesélte a játékos a Survivor kibeszélőben.

Survivor Gábornak szörnyű fájdalmai voltak Forrás: RTL Klub
Akár tüdőbetegséget is okozhatnak a zuhanyrózsán található baktériumokhttp://www.life.hu/drlife/20181110-akar-tudobetegseget-is-okozhatnak-a-zuhanyrozsan-talalhato-bakteriumok.htmlAzt hihetnénk, hogy a zuhanyrózsa megtisztít minket, és lemossa a napközben ránk rakódott baktériumokat. Ám azt csak kevesen gondolnák, hogy olyan baktériumok is megtelepedhetnek rajta, amelyek megtámadják a tüdőnket. Dr. LifeThinkstockAz Alzheimer-kór jelei már 15 évvel a halál előtt jelentkezhetnekhttp://www.life.hu/drlife/20181109-az-alzheimer-kor-jelei-mar-15-evvel-a-halal-elott-jelentkezhetnek.htmlAz Alzheimer-kór az egyik legalattomosabb időskori megbetegedés, amelynek tünetei már a halál előtt 15 évvel megjelenhetnek. Dr. LifeOrigoDrogfüggőségéről vallott Aureliohttp://www.life.hu/drlife/20181109-drogfuggosegerol-vallott-aurelio.htmlA ValóVilág egykori sztárja, Aurelio őszintén vallott élete azon időszakáról, amikor még drogfüggő volt. Dr. LifeOrigoErről árulkodik az orr váladékának színehttp://www.life.hu/drlife/20181108-errol-arulkodik-az-orr-valadekanak-szine.htmlKíváncsi vagy rá, milyen betegségekre utalhat az orrod váladékának színe? Olvasd el cikkünket és kiderül! Dr. Life--Szakember figyelmeztet: ezért ne használj soha vécépapírthttp://www.life.hu/drlife/20181108-szakember-figyelmeztet-ezert-ne-hasznalj-soha-vecepapirt.htmlKiderült, nagyon rosszul tesszük, ha vécépapírt használunk. Dr. Life--Gáspár Virág alvászavarral küzdhttp://www.life.hu/drlife/20181108-gaspar-virag-alvaszavarral-kuzd.htmlKommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.