Törőcsik Mariért összefogtak a szomszédok, mindenben segítenek neki

Forrás: MTI/Kallos Bea -
takarítás főzés Törőcsik Mari Szomszédok kórház segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Színésze, Törőcsik Mari ismét kórházban van, szomszédai várják vissza velemi házába. Összefogtak érte, ha kell, bármiben segítenek neki. 

Újra a szombathelyi kórházban fekszik Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze. Bár csak rutinvizsgálatokról van szó, az orvosai egyelőre nem javasolják a visszatérést.

Nemrégiben Velem település díszpolgárává avatták, az ott élők nagyon szeretik a művésznőt, várják vissza. A Blikk szerint, ha szükséges, mindenki segít neki, amiben csak tud. Van, aki takarítást vállalna, de olyan is akad, aki főzne a színésznőnek.

Törőcsik Mariért összefogtak a szomszédok Forrás: MTI/Kallos Bea

"A szívünkön viseljük a sorsát, mert örülünk, hogy itt van Marika, és szeretnénk kényelmessé tenni a hétköznapjait, hogy még otthonosabban érezze magát a közösségünkben. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk érte. Mindenki nagyon lelkes, ha róla van szó, így tényleg számíthat ránk, bármiről is legyen szó. Ha kell, magam seprem el majd a havat a háza elől" - mesélte a lapnak az összefogás szószólója.

Törőcsik Marinak is jólesik, hogy a szomszédai gondolnak rá. "Lassan megy minden, és sajnos hamar kifulladok, de szerencsére vigyáznak rám, és segítenek, ha úgy van, ez nagy megnyugvást jelent. Persze szeretnék újra színpadra állni a fővárosban, de messze van az még... Hallgatok az orvosaimra, és kímélem magam" - fogalmazott a Nemzet Színésze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.