Az argentin édesanya mindent megtesz azért, hogy fiatalabbnak tűnjön, ezért próbálta ki a "pókhálós" fenékemelést is, amelyről azt állítja, teljesen fájdalommentes. 

A fenék kereken és feszesen tartása a mai világban sokaknak nagyon fontos, de eddig csupán fenékimplantátummal lehetett sebészetileg elérni a kívánt eredményt. Ám most betörőben van egy új őrület, amely inkább a popsi megereszkedését gátolja, mintsem nagyobbítaná azt. Ez pedig a „pókhálós" fenékemelés. Marcela Iglesias édesanya megszállottan próbálja megőrizni fiatalságát, ezért kapva kapott az alkalmon, vagyis az új eljáráson, amely természetesen nem pókhálókkal, hanem kollagénszálakkal emeli a popsit.

Akár ilyen tökéletes feneket is eredményezhet ez az eljárás - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Ez az eljárás feszesebb popsit eredményez, és teljesen fájdalommentes, ezt állítja legalábbis Marcela, aki a korát nem volt hajlandó elárulni. „Egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Arra bátorítom mindazokat, akik félnek a plasztikai műtétektől, hogy próbálják ki ezt a kezelést – mondta a nő. – Én mindent megteszek azért, hogy elkerüljem az öregedést" – tette hozzá. Ide kattintva megnézheted, hogyan is néz ki egy ilyen kezelés.